Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Prachtige verlovingsring voor mijn vriendin

Mijn vriendin en ik zijn al meer dan 10 jaar samen en hebben onze liefde 2 jaar geleden mogen bezegelen met de geboorte van onze prachtige dokter. We hebben het nooit echt over trouwen gehad, maar nu steeds meer vrienden van ons gaan trouwen heb ik het gevoel dat mijn vriendin trouwen ook heel erg leuk zou vinden. En ik ook, natuurlijk.

Daarom besloot ik een van haar vriendinnen te vragen wat ze van trouwen vindt. Nadat zij mijn vermoedens bevestigde besloot ik te bedenken hoe ik het haar wilde vragen. Toen ik daar een idee voor had verzonnen, besloot ik op zoek te gaan naar een prachtige verlovingsring. Tijdens de zoektocht kwam ik uit bij Noer Juwelier, een juwelier in Arnhem centrum.

Uitgebreide collectie

Deze juwelier heeft een uitgebreide collectie aan de prachtigste sieraden. Van oorbellen, kettingen en sieraden tot aan trouwringen en natuurlijk verlovingsringen. Ik keek er echt mijn ogen uit. De medewerkers hebben mij perfect geholpen en waren zeer geduldig. Ik vond het uitzoeken van de juiste ring namelijk nog best wel moeilijk!

Gelukkig waren de vrouwelijke medewerkers er om me verder te helpen. Als ik er echt net uit kwam had ik natuurlijk ook altijd een vriendin van mijn vriendin kunnen vragen om met me mee te gaan naar de winkel. Ik ben uiteindelijk geslaagd voor een prachtige ring!

Ook voor goud en zilver inkoop

Gedurende mijn bezoekje aan de juwelier kwam ik er achter dat men hier ook terecht kan voor goudinkoop in Arnhem Centrum

Daarom heb ik voordat ik de verlovingsring afrekende, eerst even wat oude sieraden van mijn overgrootoma opgezocht. Ik weet zeker dat zij gewild had dat ik haar sieraden op een nuttige manier zou gebruiken. Daardoor kon ik een mooiere en iets duurdere verlovingsring uitzoeken.

Ze heeft ‘ja’ gezegd

Mijn vriendin heeft ‘ja’ gezegd en vond de ring echt meer dan prachtig. Het idee is om volgend jaar september te gaan trouwen want dan is het lekker weer. We zijn al begonnen met de voorbereidingen, zo leuk. We hebben onwijs veel zin in de dag van onze dromen.

http://www.noerjuwelier.nl/