Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Radio reclame kosten

Wist jij dat de radio reclame kosten eigenlijk best meevallen? Ik ben er nooit aan begonnen omdat ik dacht dat het heel veel geld kostte wat zich niet terugbetaalde, maar daar ben ik zeker op teruggekomen. Onlangs ben ik begonnen met radio reclame via Murekla. Dit is echt het beste wat ik ooit heb kunnen doen omdat de kosten dus echt enorm meevallen en het betaalt zich zeker terug!

Radio reclame voor jouw bedrijf

Bij Murekla wordt altijd een slimme strategie uitgedacht. Hierbij wordt gekeken naar de doelgroep die je wil bereiken. Daar horen nog wat punten bij, zoals hoe je deze doelgroep het beste bereikt. Via welke kanalen bereik je de doelgroep en op welke dagen en tijdstippen? Door dit goed te bepalen, kan er een reclame gemaakt worden die laag in budget zit. Bij Murekla heb je al een radio reclame vanaf 1250 euro.

Zet jouw bedrijf op de kaart

Het voordeel van radio reclame is dat veel mensen het niet actief horen, maar onbewust wel meekrijgen en dat het blijft hangen. Op deze manier zet je jouw bedrijf beter op de kaart. Een radio reclame is een creatieve omzetting van ideeën naar een radio reclame. Murekla heeft al meer dan 30 jaar ervaring in medialand en kan dus ook voor jouw bedrijf een passende reclame ontwikkelen. Je krijgt bij Murekla altijd het totale plaatje: van idee tot reclame!

Laat jouw radio reclame maken

Vraag direct een offerte aan bij Murekla voor jouw eigen radio reclame. Omdat geen enkele radio reclame hetzelfde is, hanteert Murekla geen vaste prijzen. Daarom krijg je altijd een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is iets wat ik zelf enorm fijn vind. Zie je dit wel zitten? Neem dan direct contact met ze op!

http://murekla.nl