Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Reken ook op innovatieve expertise

BIO-UV is de laatste jaren steeds meer in opkomst! Hierbij wilt u vanzelfsprekend kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Het is belangrijk om gebruik te maken van een professionele partij met ervaring. De service houdt niet op bij het leveren van dit product bij Zebraport. BIO-UV producten zijn geschikt voor veel industriële toepassingen. Dit is gemakkelijk inzetbaar en kan gebruikt worden door iedereen. Wie bij de aanschaf kiest voor Zebraport, kan ook rekenen op de beste hulp en advies na de levering. U weet zo zeker dat dit effectief ingezet kan worden op de korte termijn.

Maak ook gebruik van de meest moderne techniek

BIO-SCAN wordt gefabriceerd door de Franse fabrikant BIO-UV. Dit hypermoderne desinfectiesysteem werkt met UV-licht. Hierdoor kan ieder type oppervlakte binnen een mum van tijd worden gedesinfecteerd. BIO-SCAN is een gecertificeerd proces waarbij de waakzaamheid tegen bijvoorbeeld het Corona virus is bewezen. De klant kan rekenen op meer dan alleen een levering van dit product. Uitgebreid advies en bemiddeling voor en na de inkoop zijn standaard onderdeel van Zebraport.

Een uitgebreid aanbod, geschikt voor ieders wens

Bent u op zoek naar een speciale uitvoering Vloeistoffilters? Reken voor de gewenste vloeistoffilters op een intermediair die vraag en aanbod samenbrengt. Zebraport biedt een uitgebreid aanbod van vloeistoffilters. Filtrex is een merk dat zeer goed vertegenwoordigd is in het assortiment. Dit staat bekend om haar innovatieve oplossingen en betrouwbaarheid.

Iedere gewenste variant is leverbaar

Industriële filters daarvoor moet u bij Zebraport zijn! Iedere klant en leverancier kan worden geholpen bij het kiezen van de gewenste industriële filters. Het optimale resultaat behalen met deze speciale filters, dit is de insteek! Het aanbod van industriële filters bestaat grotendeels uit her merk Filtrex. Dit merk heeft zich bewezen op de markt en staat bekend van de automatische reiniging en betrouwbaarheid.