Passion 4 Web
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Utrecht: Je wensen staan centraal

Bij Rijschool Utrecht staat je wensen centraal!

 

 Als je besloten hebt om bij een Rijschool Utrecht te starten met je rijopleiding, maar je wilt graag dat de rijschool rekening houdt met je wensen en voorkeuren. Dan ben je bij Rijschool Vlam ten goede adres. Wij volgen een opleidingstraject van ongeveer acht maanden waar wij een standaardrekening houden met het leren van de basistechnieken van autorijden. Natuurlijk zijn er verschillende niveaus van kandidaten waar we rekening mee houden. De ene leerling heeft wat vlotter aanleg dan de andere leerling. Door ons eigen effectieve leermethode weten we zeker dat het bij autorijschool Utrecht zeker leuk gaat vinden. Ben je benieuwd naar onze rijschool in Utrecht, maak dan nog een afspraak voor een gratis proefles om kennis met elkaar te maken.

 

 

 

Voordeel rijlessen 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat je bij rijschool in Utrecht de beste lessen krijgt, andere rijscholen in Utrecht. Je hebt vrije keuze om een ​​rijles pakketten samen te stellen. Je kunt ook gaan voor een slagingsgarantie. Met examengarantie heb je zekerheid dat je rijbewijs snel kan worden behaald. Tussentijds is een tussentijdse toets zeker aan te raden. Hier kun je ervaren hoe zo een praktijkexamen werkt en hoe verre je bent staat met je examen. Een ander voordeel van een tussentijds examen is dat je vrijstelling kunt krijgen voor je oefeningen. Dit wil zeggen dat tijdens de praktijk de oefeningen niet meer starten. 

 

 

 

Theoriecursus en spoedcursus

 

Je een spoedcursus te volgen zodat je sneller haalt. Dan kun je vaker rijlessen volgen in Utrecht. Er zijn termijnen van 2 tot 10 dagen voor spoedopleidingen. Vaak reserveren we je praktijkexamen voordat je met je rijlessen begint. Dat zullen we samen met je afspreken. Je moet wel je theorie beginnen met je rijlessen. Bij autorijschool Utrecht kun je kiezen voor een complete rijopleiding met een theoriecursus. Het is een ééndaags opleidingsschema dat je op het einde van een theorie-examen doet bij het CBR. De slagingskans is zeer groot, zo groot dat de meeste binnen één keer slagen. Het percentage ligt heel hoog bij rijschool Utrecht namelijk al 98 procent. Je kunt jezelf opgeven via de website. Wij zullen dan contact met je opnemen. De proefles doen we samen waar je woont. Rijschool Utrecht komt je thuis ophalen en krijgt je een feedback over hoe de rijles ging. Samen met je rij kiesinstructeur je beste lespakket die bij jouw verleden. Vaak kun je meteen je eerste rijles plannen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl