Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Sintrex de Poppe, voor betrouwbaar internationaal transport

Sintrex de Poppe is een familiebedrijf opgericht in 1989, dat zich volledig richt op transport en logistiek. De kernactiviteiten van Sintrex zijn: douane, transport en opslag.

Sintrex de Poppe

Internationaal transportbedrijf Sintrex de Poppe heeft service hoog in het vaandel staan. Sintrex de Poppe kan voor jouw bedrijf internationaal transport en goederenopslag realiseren. Ook ontzorgt het bedrijf je door jouw transport snel en probleemloos door de douane te loodsen.

Sintrex bestaat uit vier bedrijven, met vestigingen in:

  • Nederland (grensovergang de Poppe bij Oldenzaal)
  • Duitsland (Bad Bentheim)
  • Letland (Riga)
  • Rusland (Moskou)

Betrouwbaar internationaal transportbedrijf

Het relatief kleine, maar volledig zelfstandige bedrijf heeft door de jaren heen een uitstekende naam opgebouwd in de transport- en logistiekwereld. Kenmerkend is dat het bedrijf overal ter wereld lading en ladingcapaciteit efficiënt weet te organiseren.

Ook voor spoedkoeriersdiensten ben je bij Sintrex De Poppe aan het goede adres. Daarnaast is het sinds 2009 mogelijk om goederen op te slaan in een loods van Sintrex in Duitsland, net over de Nederlandse grens.

De kennis van de douanewereld is groot en dat maakt Sintrex tot een betrouwbaar internationaal transportbedrijf.

Snel transport Duitsland

Sintrex heeft jarenlange ervaring in transport naar Duitsland. Ook als het gaat om spoedtransport. Na je telefoontje staan het bedrijf binnen 20 minuten voor je klaar.

En doordat Sintrex je transport niet zal samen- of overladen, is spoedtransport ook echt spoedtransport. Zowel voor licht als zwaar, voor snel of regulier transport, Sintrex biedt volledige service tijdens het gehele transporttraject.Meer informatie is te vinden op onze website snel transport Duitsland.

Snel transport Engeland

Sintrex verzorgt jouw transport naar Engeland. Of dat nu gaat om licht of om zwaar transport. Zowel naar Engeland, als naar andere bestemmingen binnen het Verenigd Koninkrijk.

Ook spoedtransport kan het bedrijf perfect en snel voor je regelen. Op de website snel transport Engeland lees je alles over de diensten van Sintrex en kan je een offerte aanvragen.

Sintrex de Poppe regelt graag snel en betrouwbaar jouw internationale transport!