Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Snurkbeugel op maat door TTL Appelhof

Is snurken problematisch?

Snurken op zich is niet gevaarlijk. De slaapproblemen die een snurker veroorzaakt, kunnen echter wel tot ernstige problemen leiden. Het geluid verstoort namelijk niet alleen de nachtrust van uw partner, u slaapt zelf meestal ook slecht en onrustig. Bent u een fervent snurker, dan heeft TTL Appelhof dé oplossing voor u. Dit tandtechnisch laboratorium heeft namelijk een snurkbeugel op maat ontwikkeld, waardoor al uw slaapproblemen snel zullen verdwijnen!

Een speciale snurkbeugel

Snurken leidt in sommige gevallen tot concentratieproblemen en slapeloosheid. Een snurkbeugel op maat is de meest efficiënte manier om weer tot een goede nachtrust te komen. De beugel duwt uw onderkaak wat naar voren om de luchtweg te vergroten. Uw ademhaling verbetert zo aanzienlijk en het snurken vermindert of verdwijnt meteen. Bovendien verbetert u zo niet alleen uw eigen slaap, ook uw partner zal hier ontzettend blij mee zijn!

Tanden bleken en implantaten gebit

Naast snurkbeugels voert TTL Appelhof ook verschillende tandtechnische en cosmetische behandelingen uit. Zo is tanden bleken vaak een noodzakelijke behandeling om een mooi gebit te verkrijgen. Elk gebit verkleurt namelijk in de loop der jaren en tanden bleken is hier een makkelijke en efficiënte oplossing voor. Ook voor protheses, kronen of implantaten gebit moet u bij TTL Appelhof zijn. Als tandtechnisch deskundige gebruiken ze bovendien steeds moderne en efficiënte technieken om tot een perfect gebit te komen.

Gespecialiseerde behandelingen

Tandtechnisch Laboratorium Appelhof werkt enkel met gediplomeerde specialisten die steeds naar het beste resultaat streven. Dankzij verschillende cosmetische en tandtechnische oplossingen zorgen ze ervoor dat u met een mooi en sterk gebit rondloopt. Daarnaast hebben ze zich ook gespecialiseerd in snurkbeugels. Het is bewezen dat hun op maat gemaakte snurkbeugels de meest efficiënte oplossing voor elk snurker zijn!

http://www.ttl-appelhof.nl/