Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Sta bureau’s, maar dan tweedehands. Goed voor het milieu

Ben je op zoek naar een goede zit en sta bureau? Bekijk dan de tweedehands zit en sta bureau op tweedehands-kantoormeubelen.nl/. Mauron handelt in tweedehands kantoormeubelen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens goed voor het milieu. Daarnaast hebben de kantoormeubelen ook een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding!

Voordelen van een Sta bureau tweedehands

Zit en sta bureau’s hebben meerdere voordelen. Ten eerste heb je een gevarieerde werkhouding. Uit onderzoeken blijkt dat een zit en sta bureau leidt tot minder klachten in de rug, nek en schouders. De wisselwerking is belangrijk voor je rug. Als je te lang staat belast je jouw lichaam, maar lang zittend werken is ook weer niet goed. Naast een betere doorbloeding is de productiviteit ook veel hoger achter zo’n bureau. Je verband zelf calorieën! Nog meer voordelen op voor een sta bureau te kiezen.

Refurbished kantoormeubelen

Ik heb voor een tweedehands zit en sta bureau gekozen, omdat deze niet af doet van de kwaliteit. Ik kon zelfs de kleur kiezen van de bureau. Mauron, tweedehands-kantoormeubelen.nl, heeft een geweldige service en denken met je mee. Ze zijn erg scherp geprijsd en hebben een uitstekende kwaliteit. Natuurlijk is de prijs ook belangrij bij een refurbished producct, maar denk eens aan de duurzaamheid. We denken steeds meer aan het milieu, daarom is het ook een goed idee om tweedehands kantoormeubelen te schaffen. Want zo ga je productie van overtollige meubelen tegen.

Service van Mauron

Naast alle genoemde voordelen van een tweedehands zit en sta bureau ben ik ook zeker tevreden over de service van Mauron. Ze hebben een zeer ruim assortiment en alles was snel leverbaar, zodat ik mijn eigen kantoor kan indelen. Naast de sta bureau, tweedehands, heb ik ook nog een tweedehands Ahrend bureaugekocht en natuurlijk een bijpassende tweedehands bureaustoel >. Ze hebben het zelfs in elkaar gezet. Nu kan ik eindelijk goed thuiswerken.