Passion 4 Web
Image default
Architectuur

Tiny House in Lisse

Je zal het misschien niet zo snel verwachten maar er zijn heel veel mensen die het helemaal geweldig vinden om in een zo’n klein mogelijke ruimte te wonen. Deze “beweging” heet de tiny house movement en is ook in Nederland vollop aan de gang. Het gaat niet zo zeer om zo klein mogelijk wonen. Maar om duurzaam te wonen! Zo was er laatst ook in Lisse een bijeenkomt bij de gemeente lisse waarbij presentaties werden gehouden van mensen die ook betrokken waren bij andere tiny house projecten.

Het is vooral voor starters of alleen staande een hele leuke oplossing. Zeker omdat de prijzen van huizen nu zo ontzettend duur zijn is het voor veel starters lastig om aan een woning te komen.

 

 

De oplossing? Tiny Houses!

Voor veel mensen kan het dus zo zijn dat de tiny house lifestyle de ideaale oplossing is voor het vinden van een eerste woning. Of voor een woning die dichter bij de natuur staat. Niet iedereen is namelijk gelukkig met een rijtjes huis, sommige mensen hebben wat meer behoefte aan natuur om hun heen. Niet zo heel gek, Nederland is namelijk een van de druk bevolkste landen ter wereld. Een beetje ruimte voor jezelf is dus helemaal niet zo’n raar idee ook al is het dan misschien een hele kleine ruimte 🙂