Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Title: Geen project is te moeilijk voor bouwbedrijf Ten Boekel

Kwalitatieve bouwwerkzaamheden te Beverwijk

Bouwbedrijf Ten Boekel staat bekend als de specialist voor verbouwingen, renovaties en aanbouw. Gelegen te Beverwijk, daarom ook beter gekend als bouwbedrijf Beverwijk, hebben ze al vele kwalitatieve projecten voor zowel particulieren als zakelijke klanten tot een goed einde gebracht. Bouwbedrijf Ten Boekel is opgericht door Edwin Ten Boekel die met zijn passie voor bouwprojecten alleen maar vakmanschap levert. Samen met zijn uitgebreid team van tekenaars, timmermannen, interieurspecialisten en ontwerpers kan hij bijna elke klus in en om uw woning of bedrijf aan.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bouwbedrijf Beverwijk is niet zomaar een bouwondernemer. U kan ze immers inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten, van maatwerk aanpassingen binnen uw huis of bedrijf tot grondige renovaties. Naast een specialist in verbouwingen is de zaak ook een aannemersbedrijf dat al de timmerwerken zowel binnen als buiten van u zal overnemen. Wilt u een op maat gemaakte keuken of uw oude badkamer opfrissen? U wil een aanbouw of eerder een dakkapel? Bij bouwbedrijf Ten Boekel kan het allemaal. De ruimte of woning krijgt een volledig nieuwe aanblik en dit terwijl ze de overlast zo klein mogelijk te houden.

Alles verloopt zoals u dat wil

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de stokpaardjes van het bedrijf. Ze werken met materiaal van het allerhoogste niveau. Ze staan bekend voor hun nette realisatie van de verbouwingen en renovaties. Interieurideeën worden vertaald naar creatieve ontwerpen volledig volgens uw wensen. Het ervaren team denkt als het ware met u en kan zo persoonlijk advies geven. Bij bouwbedrijf Beverwijk komt u niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak en deze zal altijd nageleefd worden. U kan steeds vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Geen project is hen te veel en u zal versteld staan van het resultaat.