Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Toe aan een tweede stap?

Al jaren automonteur en de grote droom om eens voor een specifiek merk te werken? Of gewoon toe aan een volgende stap in je carrière? Het is zonde om hier geen werk van te maken. Maar hoe? Meer monteurs vragen zich dit af. Het kan namelijk een hele uitdaging zijn om in contact te komen met ideale werkgevers van de mooiste namen, die toevallig een Vacature automonteur hebben openstaan. Een goede tip is om eens te kijken binnen het netwerk van Haldu Groep. Hier is jarenlang gewerkt aan het opbouwen van het juiste netwerk in de autobranche. Zijn er vacatures vrij? Dan is dat hier als eerst bekend. Dit betekent dat jij een van de eerste sollicitanten kunt zijn. Meer kans van slagen dus!

Goed beslagen ten ijs

Welke merken zijn voor jouw droomopdrachtgevers? PON, Lexpoint of zie jij jezelf wel werken in een van de Porsche Centra? Allemaal behoren ze tot het netwerk van Haldu Groep. Voor jou is het dus makkelijker om hier binnen te komen zodra er een vacature vrijkomt. Jouw cv komt gegarandeerd op het juiste bureau te liggen. Zodra je hebt gesolliciteerd en jij wordt geselecteerd, begint het eigenlijk pas echt. Je wilt laten zien dat je inderdaad de automonteur bent die klaar is voor die tweede stap in zijn carrière. Naast het leggen van het eerste contact bij jouw nieuwe opdrachtgever, zorgt Haldu Groep dan ook voor begeleiding. Denk hierbij aan aanvullende opleidingen en professioneel gereedschap. Zo kom je goed voor de dag. Heb je persoonlijke ambities? Laat het weten! Haldu Groep houdt de doorgroeimogelijkheden voor jou in de gaten.

Aansluiten is eenvoudig

Ben je benieuwd wat Haldu Groep voor jou kan betekenen? Sta je te trappelen om jouw carriere als automonteur een boost te geven? Aansluiten is eenvoudig. Stuur jouw cv naar Haldu Groep op. Dan neemt Haldu Groep contact met je op voor een kennismakingsgesprek en ben jij straks als eerst op de hoogte van de nieuwste vacatures.

https://www.haldugroep.nl/

Gerelateerde artikelen

Interesse in led verlichting en gevelreclame?

Verhoogd wooncomfort: koel in de zomer en warm in de winter

Snurkbeugel op maat door TTL Appelhof