Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Top 4 dingen die je nodig hebt in je nieuwe huis

Top 4 dingen die je nodig hebt in je nieuwe huis

Ergens anders naartoe verhuizen is vaak best lastig, vooral als het je eerste keer is. Het is spannend, maar ook zeker een hele leuke ervaring. Ga je voor het eerst op jezelf wonen, dan zijn er veel spullen die je nog moet kopen. Waarschijnlijk weet je in de basis wel wat je ongeveer nodig zult hebben. Dit zijn vooral dingen die je waarschijnlijk kent uit het huis van je ouders. Maar er zijn altijd een paar spullen die door veel mensen worden vergeten. Gelukkig kun je altijd even snel naar de winkel of iets online bestellen. Maar waarom zou je moeilijk doen om het na te bestellen, als je ook vooraf al weet welke dingen je niet moet vergeten. 

 

1. Stoelen

Bijna iedereen vindt het heerlijk om een lekkere bank in huis te hebben. Na een lange dag wil je op de bank kunnen liggen om lekker te relaxen. Maar als je een paar vrienden op bezoek krijgt, is de bank vaak niet groot genoeg voor iedereen. In dit geval is het handig om ook een aantal stoelen in huis te hebben. Wanneer je de ruimte hebt is een lekkere luie stoel erg handig en bovendien een leuke aanvulling op je interieur. Maar wanneer je woonkamer met de bank eigenlijk wel vol genoeg is, kun je ook klapstoelen kopen die je alleen neerzet, wanneer je gasten hebt. Deze stoelen zijn makkelijk op te bergen en nemen niet veel ruimte in. 

 

2. Voordeurmat

Het is belangrijk dat je je huis schoon houdt. Het gevoel van een vieze of rommelige vloer, is voor niemand prettig. Daarom heb je zeker een voordeurmat nodig. Het is een herinnering voor jezelf en voor je gasten dat de schoenen moeten worden geveegd voordat je naar binnen gaat. Hierdoor denken mensen ook bewuster na over hun vieze schoenen en zullen ze de schoenen sneller uittrekken. Zo blijft je huis een stuk schoner. 

 

3. Keukengerei

Pannen, bestek, onderzetters, dit zijn een aantal van de belangrijke dingen voor in de keuken. Maar dit is zeker niet alles. Veel mensen vergeten belangrijke keukengerei zoals een flesopener, maatbeker of kaasschaaf. Ook de dunschiller, een rasp en de garde zijn dingen waar je niet meteen aan denkt, maar die wel erg handig zijn. Zorg er dus voor dat je een lijst aanlegt met alle keukengerei die bij je ouders in de keuken ligt en maak duidelijk wat je zelf graag wilt hebben. 

 

4. Brievenbussticker tegen reclame

We kennen het allemaal: ongewenste post zoals ongeadresseerde reclame in de brievenbus. Hoewel sommige mensen het leuk vinden om de foldertjes door te kijken, zijn er ook veel mensen die het meteen bij het oud papier gooien. Gelukkig kun je deze toestroom aan ongewenste post heel eenvoudig stoppen door een “Nee”-sticker op de brievenbus te plakken. Deze stickers zijn super goedkoop en ze werken goed om geen ongewenste reclame meer te krijgen. Bovendien is het beter voor het milieu wanneer de foldertjes niet ongelezen bij het oud papier landen. 

https://www.marskramer.nl/