Passion 4 Web
Image default
Winkelen

Veilig op pad met anti diefstal rugzak van XD Design

Als je met een tas op pad gaat, dan loop je (helaas) altijd een kans om tasjesdieven tegen het lijf te lopen die misbruik van je willen maken. Je hoeft maar een paar seconden even niet op te letten en je bent je spullen al kwijt! Gelukkig kun je de kansen om bestolen te worden wel tot een minimum beperken als je een anti diefstal rugzak gebruikt. XD Design is een Nederlands merk dat in 2016 de Bobby op de markt bracht: deze anti diefstal rugzak heeft inmiddels veel awards gewonnen en wordt wereldwijd geroemd om het ingenieuze design om dieven te slim af te zijn.

De anti diefstal rugzak Bobby

Wat maakt de Bobby nou zo bijzonder? Deze rugzak is gemaakt van stevig materiaal (bestaande uit meerdere lagen) dat bestendig is tegen sneden. De meeste andere tassen kan je vaak gewoon opensnijden met een mesje, maar dat zal bij de anti diefstal rugzak dus niet lukken. Verder zitten de ritsen van de rugzak verstopt waardoor buitenstaanders er niet makkelijk bij kunnen. De ritsen zitten namelijk aan de achterkant van de tas, bij de rugleuning. Ook heeft de tas allerlei geheime vakjes waarin je spullen kunt stoppen die je vaak moet gebruiken, zoals je telefoon, geld en pasjes. En andere handige snufjes die de Bobby heeft, zijn een geïntegreerde USB oplader voor je telefoon en een ‘regenjasje’ voor de tas. De Bobby is inmiddels in verschillende designs en groottes verkrijgbaar, zoals de Bobby XL. Deze rugzak is de grote versie van de Bobby Original en je kunt in de XL versie een grotere laptop kwijt, namelijk 17 inch ten opzichte van het 15 inch formaat.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/merken/xd-design/