Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Verhoog het comfort van de badkamer en kies voor spiegelverwarming

Misschien weet u het wel. Na een uurtje baden of een snelle warme douche aan het begin van de dag komt er erg veel stoom vrij in de badkamer. De spiegel is beslagen en het duurt even voordat u verder kunt gaan met gezichtsverzorging, scheren, stylen of opmaken. Niet erg praktisch, toch? Het is dus geweldig om zo vroeg mogelijk een heldere spiegel te hebben. Spiegelverwarming kan hiervoor een ideale oplossing bieden.

Stralingswarmte houdt de badkamer warm

Wist je dat spiegelverwarming ook stralingswarmte afgeeft? Hierdoor profiteert u van een comfortabel, niet-pluizig warmte-effect dat niet alleen het comfort behoudt, maar de spiegel ook niet beslaat. Ideaal om een ontspannende dag gemakkelijk te beginnen of te beëindigen.

Verminder schimmel en vocht

Misschien heeft u op dit moment een badkamer zonder ramen. Hierdoor blijft uw ventilatiesysteem in goede conditie, maar zijn er nog steeds kansen op schimmel en vocht. Een verwarmde spiegel helpt vocht en schimmel te verminderen. De spiegel verwarmt het oppervlak van het object in de badkamer, waardoor de temperatuur aan de muur hoog blijft, zonder de lucht te verwarmen en te voorkomen dat vocht binnendringt. Al met al zijn er vandaag de dag genoeg redenen om uw spiegels hoogwaardig te verwarmen. Voor elke maat zijn er tal van mogelijkheden.

Te combineren met magneetstrip douchedeur voor optimaal comfort in de badkamer

Kijk goed naar uw badkamer. U kunt ook veel andere projecten oplossen. Kies bijvoorbeeld ook een bijpassende magneetstrip douchedeur . Dit zorgt ervoor dat de badkamer droog blijft voor extra comfort in de badkamer. Welke aanpassingen gaat u binnenkort doorvoeren in uw badkamer? Maak het uzelf net even wat gemakkelijker door met kleine aanpassingen een wereld van verschil te merken.

https://www.douchestrips.nl/