Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Vertaalbureau Italiaans

Pizza, pasta, cappuccino. Gaat uw kennis van de Italiaanse taal ook niet verder dan deze drie woorden? Italiaans is een van de mooiste talen die onze wereld kent. Het spreekt veel mensen tot de verbeelding. De passie, de handgebaren, het verheffen van de stem, het hoort er allemaal bij.

Het is niet alleen de gesproken en geschreven taal die zo mooi is; het is de hele taalcultuur die het Italiaans zo spannend en interessant maken, in het bijzonder voor diegenen die het niet spreken.

Passie is in Italië onderdeel van het dagelijks leven

De Italiaanse taal is een mooi symbool van de gehele Italiaanse cultuur; alles in Italië lijkt doordrenkt met passie. Een aantal van de grootste schilders waren Italiaans. De wellicht iets minder bekende Sandro Botticelli, Giovanni Bellini en Tintoretto, maar ook Michelangelo en Da Vinci waren Italiaans.

De bouwstijlen, Rome – de hoofdstad van Italië – wordt niet zelden omschreven als een groot openluchtmuseum. Het pantheon, de Engelenburcht en niet te vergeten het Collosseum, allen even bekoorlijk.

Om over de Italiaanse keuken nog maar te zwijgen, niet voor niets ging Elisabeth Gilbert (auteur) voor haar Eat, Pray, Love naar Italië voor het eetdeel van haar reis. Wie kent er nou niet de Pizza Margarita of Pasta Bolognese? Italianen doen alles met passie, ook koken.

Italiaanse vertaling

De Italiaanse taal is iets minder leuk wanneer je ermee geconfronteerd wordt op werk of in bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing. Officiële documenten, zoals contracten van klanten of leveranciers zijn voor de gemiddelde Nederlander onleesbaar wanneer ze geschreven zijn in het Italiaans. Dan komt een vertaalbureau Italiaans goed van pas. Bij vertaalbureau JK Translate vindt u verschillende vertalers Italiaans, met ieder hun eigen specialisatie. Van huwelijksakten tot menukaarten, geen Italiaanse vertaling is te groot of klein voor hen. Voor een offerte en meer informatie kunt u op de website terecht. De offertes van vertaalbureau JK Translate zijn altijd vrijblijvend!

https://www.jktranslate.com/