Passion 4 Web
Image default
Entertainment

Vier uw volgende feest met een potje glow in the dark midgetgolf

De specialisten van partycentrum Van der Ende uit Poeldijk, Zuid-Holland, verwelkomen u en uw gezelschap graag voor een uitdagende, sportieve activiteit. U kunt in dit partycentrum verschillende activiteiten doen, waaronder bijvoorbeeld glow in the dark midgetgolf, karten of lasergamen. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos en u kunt zelfs meerdere activiteiten op één dag plannen door een arrangement op maat samen te stellen. Kies voor uw volgende personeelsuitje, kinderfeestje of familiedag voor een uitdagende activiteit en reserveer nu bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland.

Waan uzelf in andere werelden

Partycentrum Van der Ende beschikt over een midgetgolfbaan van achttien holes. Deze holes zijn onderverdeeld in vijf verschillende thema’s, zodat u zich iedere paar holes in een andere wereld waant. Deze thema’s variëren van superhelden, tot onder water en de ijstijd. Deze thema’s zijn gerealiseerd door middel van muurschilderingen en attributen. U speelt een ronde glow in the dark midgetgolf met een 3D-bril op, waardoor het een extra dimensie krijgt die het nóg leuker maakt voor uw hele gezelschap. Glow in the dark midgetgolf is namelijk geschikt voor zowel jong als oud, waardoor het een uitstekend uitje is voor een personeelsuitje, kinderfeestje of familiedag. Iedereen heeft plezier bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland.

Reserveer direct voor uw volgende uitje

Wilt u uw volgende uitje organiseren bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met hen op en maak een reservering. Het is ook mogelijk om een arrangement samen te stellen. U creëert dan zelf een dagvullend programma inclusief verschillende uitjes en bijvoorbeeld een heerlijk diner. U kiest er bijvoorbeeld voor om ’s ochtends te gaan karten, ’s middags een ronde glow in the dark midgetgolf en de dag af te sluiten met een heerlijk diner. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Van der Ende, dus stel zelf een dag samen waar uw hele gezelschap blij van wordt.

https://www.vanderende.com/