Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Vind uw perfecte trouwjurk in Friesland bij bruidsboutique MariAnna

Op zoek naar de droomjurk voor uw huwelijksdag in Friesland? Wij heten u van harte welkom in de sfeervolle omgeving van ons prachtige grachtenpand in Sneek.

Persoonlijk advies

Bij bruidsboutique MariaAnna vindt u het ruimste aanbod bruidsmode in Friesland van verschillende topmerken, ook voor bruiden met een maatje meer. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar de perfecte jurk voor uw huwelijksdag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u deskundig advies geven en vinden we zeker de jurk die het best bij u past. Bij ons loopt u niet verloren in een zee van wit. Wij ontvangen u in een warme, knusse sfeer en bieden persoonlijk advies, zonder u in een bepaalde richting te willen sturen. Ook nadat u een jurk gekozen heeft, doen wij er alles aan om u de beste en snelste service te bieden tijdens uw pasafspraken.

Perfect op maat

Onze service eindigt niet wanneer u uw droomjurk gevonden heeft. Iedere bruid is uniek, dus moet ook iedere jurk op maat gemaakt worden. Onze twee professionele coupeuses maken uw jurk perfect op maat, zodat u op uw trouwdag zorgeloos kunt stralen. Zij luisteren aandachtig naar al uw wensen, zodat uw jurk perfect is voor u. U vindt bij ons naast een verrassend groot aanbod aan trouwjurken bovendien ook nog tal van accessoires. We helpen u de perfecte lingerie te vinden voor onder uw jurk en u kunt bij ons terecht voor schoenen, handschoenen, sluiers, sierraden en nog veel meer!

Maak snel een afspraak

Komt u graag eens langs in onze bruidswinkel in Friesland om ons aanbod zelf te bekijken? Bel of mail ons dan snel voor een afspraak. Zo kunnen wij u de volle aandacht geven die u verdient. Bent u overdag drukbezet? Ook ’s avonds kunt u bij ons terecht op afspraak!

https://www.bruidsboutiquemarianna.nl/