Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Voedingsschema afvallen voor mannen

Wanneer je online zoekt op “voedingsschema afvallen mannen” kom je oneindig veel resultaten tegen. Veel zijn gemaakts schema’s door mensen die hier geen diploma voor hebben. Er zijn ook sites die laten lijken dat je zodra je gegevens ingevuld zijn een voedingsschema doorgestuurd krijg, maar dan krijg je op het laatste te zien dat je moet betalen. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal tips opgesomd om je alvast op gang te krijgen.

Tips

–          Begin met je ideale gewicht te berekenen en zoek uit hoeveel calorieën je hiervoor per dag mag eten.

–          Controleer met een eetdagboek of app hoeveel koolhydraten en vetten eet.

–          Vol een mediterraans dieet: Bij dit dieet eet je minder koolhydraten zoals pasta, brood en aardappels. In plaats van te snacken met koolhydraten kun je snacken met bijvoorbeeld een wortel.

–          De dagelijkse aanbevolen portie fruit is 2 stuks, maar iets meer is ook niet erg.

–          Doe in de fitness oefeningen die gericht zijn op het verliezen van buikvet.

Voeding voor je spieren

Wanneer je wilt dat je spieren zich goed door blijven ontwikkelen moet je jezelf ook richten op het voeden van je spieren. Spieren zijn opgebouwd uit stoffen zoals bijvoorbeeld eiwitten. Het eten van deze stof is dan ook zeer belangrijk wanneer je meer spiermassa wenst op te bouwen. Hierbij moet je wel blijven sporten. Als je alleen maar eiwitten eet en niet sport veranderen de eiwitten in vet.

Niet vasten

Uit onderzoek is gebleken dat het vasten ervoor zorgt dat de spieren weer afbreken. Wanneer je wil afvallen, maar ook spieren wil opbouwen, raden wij je dit absoluut af. Je moet je dieet zo aanpassen dat je lichaam het vet wel verbrand, maar niet de kans krijt om ook aan je spiercellen gat zitten.

Voeding die hierbij kan helpen is:

–          Avocado

–          Noten

–          Vis

–          Ei

–          Met mate kip en kalkoen

https://voedingschema.nl/voedingsschema-afvallen-man/