Passion 4 Web
Image default
Muziek

Volg een djembé workshop in een thema naar keuze

Maak je graag muziek en heb je altijd al een djembé workshop willen volgen? Of zoek je een leuke activiteit voor een familiedag, een bedrijfsuitje of een schoolproject? Boek dan een djembé workshop bij Dununba en leer tijdens een energieke workshop dit prachtige slaginstrument te bespelen. De workshops zijn leuk voor jong en oud en je kunt als bedrijf, school en particulier bij dit bedrijf terecht voor een unieke muzikale ervaring. De workshop wordt volledig op jouw wensen afgestemd en is hierdoor in veel situaties toe te passen. Je kunt onder andere zelf het thema bepalen. Dan wordt de muziek volledig op dit thema afgestemd.

Bepaal zelf hoe je workshop eruit komt te zien en met wie je deze volgt

Er zijn meer keuzemogelijkheden wanneer je een djembé workshop boekt bij Dununba. Zo bepaal je naast het thema ook zelf de tijdsduur en de hoeveelheid deelnemers. Dit laatste is wel aan een minimum en maximum onderhevig, maar je kunt er met een groep van 5 tot 250 personen aan deelnemen. Het aantal is dus zeer flexibel. Daarnaast kan de workshop op iedere gewenste locatie gegeven worden, bijvoorbeeld op school of op kantoor. Dat is handig, want dan hoef je geen vervoer te regelen en komt dit bedrijf gewoon bij je langs. Heb je echter de ruimte niet voor een djembé workshop? Dat maakt niets uit, want dan kun je de workshop organiseren op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Het bijkomende voordeel is dan dat je de workshop kunt combineren met heerlijk eten door een arrangement te boeken.

Boek een arrangement en combineer muziek met heerlijk eten

Wanneer je een arrangement voor een djembé workshop boekt kun je de workshop op een extra leuke en gezellige manier afsluiten. Eerst kom je samen in het ritme met je vrienden, collega’s of familie en vervolgens ga je met z’n allen aan een heerlijk diner, een lekkere lunch of een gezellige borrel.

https://dununba.nl/