Passion 4 Web
Image default
Woningen

Voor Eichholtz lampen ga je naar Solfelt

Een Eichholtz lamp voor iedere ruimte

Voor welke ruimte je ook een lamp zoekt, een Eichholtz lamp past altijd. Heb jij een sterke voorkeur voor hanglampen? Wat denk je dan bijvoorbeeld van de Summit? Dit is een regelrechte blikvanger. Hij is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal. Bijzonder zijn de twee vierkante panelen met een x-vormig ontwerp daarin geïntegreerd. Zie je deze lamp al boven de eettafel hangen? Dit bijzondere item heeft binnenin maar liefst 12 prachtige orkaanlantaarns. Je kunt de lamp bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Gemak dient tenslotte de mens. Deze hanglamp is uitstekend te combineren met een moderne inrichting.

Welke lamp past bij jou?

Een lamp moet echt bij je passen. Dan heb je er het meeste plezier van. Als je rondkijkt op de website, ontdek dan wat jou het meeste aanspreekt. Heb je liever geen hanglamp maar een staande lamp? Dat kan ideaal zijn voor bij een fauteuil. Dat wordt avonden lang heerlijk lezen en ontspannen. Veel staande lampen zijn dimbaar, dus je bepaalt zelf hoe fel of hoe sfeervol het licht is. Eichholtz heeft ook een assortiment met kleinere lampen. Handig voor als je een leeslampje voor in de slaapkamer zoekt.

Kenmerkend voor Eichholtz

Natuurlijk kun je lampen overal kopen. Maar wat is nu echt het bijzondere van Eichholtz? Dan is dat toch in de eerste plaats wel de unieke combinatie tussen antiek en moderniteit. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk tot stand kwam door de acties van een rasechte verzamelaar. Benieuwd naar nog een aantal andere kenmerken?

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Opvallende designs
  • Altijd uniek
  • Veel keus

Wil je een van de Eichholtz lampen echt ervaren, bezoek dan de showroom. De medewerkers van Solfelt staan graag klaar voor deskundig advies.