Passion 4 Web
Image default
Woningen

Voor onze klanten staan ​​wij klaar om diensten aan te bieden.Het makelaarskantoor helpt u bij de selectie en aankoop van een huis, appartement, woonhuis, huis, bedrijfsonroerend goed.
We hebben een grote database met onroerend goed, die u op onze website kunt bekijken (als u problemen ondervindt bij het vinden of als u wilt dat wij de selectie van uw onroerend goed individueel benaderen, neem dan op een gemakkelijke manier contact op met onze makelaars voor u.
Onze experts helpen u bij het kiezen van een huis, perceel, appartement of bedrijfspand dat aan uw eisen voldoet.
We bieden ook adviesdiensten en helpen u bij het invullen van alle documenten, zodat u wordt beschermd tegen de risico’s die gepaard gaan met de aankoop van onroerend goed.

Voor onze klanten staan ​​wij klaar om de volgende diensten te verlenen: na verkoop registratie van onroerend goed, aankoop en ruil van onroerend goed Notarisatie van contracten Registratie van een koop- en verkoopovereenkomst Registratie van een lening voor onroerend goed Registratie van een erfenis Registratie van voorlopige overeenkomsten Volledige verificatie en voorbereiding van documentatie Het verkrijgen van eigendomsrechten Verkoop / aankoop van onroerend goed Certificaat van eigendom, uittreksel of certificaat Dringende aankoop van onroerend goed (registratie binnen 1 dag) Tech. paspoort, plattegrond Legalisatie van zelfbouw, herontwikkeling Deskundige assessments Juridische ondersteuning van transacties.

 

 

 

Huis te koop

 

https://be.propenda.com/