Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Waarom een CLUSE horloge?

1. Verwisselbare bandjes
Elk uurwerk heeft verwisselbare bandjes in leer en roestvrij staal. De lederen riemen zijn er in gestikte en niet-gestikte versies. Alle bandjes zijn eenvoudig te verwijderen, maar niet alle bandjes zijn op alle horloges te gebruiken. Controleer dus van tevoren goed welk type band je nodig hebt voor je horloge. De roestvrijstalen banden kunnen eenvoudig worden aangepast aan de juiste lengte die je nodig hebt. Daarvoor hoef je niet naar een juwelier te gaan! Van Flamingo tot Retro Blue en meer. Zelfs de kleur van de hardware op de band zelf kan worden gekozen: zilver, goud, zwart of rosé goud.

2. Tijdloos en stijlvol ontwerp
Niet te veel details, maar dat maakt het ontwerp zo uniek en geraffineerd. Tijdloos en stijlvol, een horloge dat bij elke outfit past. De wijzerplaat heeft verschillende kleurvariaties om uit te kiezen, van eierschaalwit tot marmerkleur. De horloges zijn verkrijgbaar in vijf unieke designs: La Bohème, La Roche, La Vedette, Minuit en Pavane. La Roche heeft geen markering op de wijzerplaat, waarbij La Vedette en Minuit het romeinse nummer 12 hebben in combinatie met kleine streepjesmarkering per uur. La Bohème heeft geen nummers, alleen strepen.

3. Breed kleurbereik
CLUSE heeft een breed scala aan bandjes, sluitingen en hoesjes in kleur gemaakt. De meeste kleuren zijn er in verschillende varianten: goud, zwart, roségoud en zilver. Zo kun je verschillende stijlen mixen en matchen.

4. Geweldig investeringsstuk
Het materiaal dat ze hebben gebruikt is roestvrij staal. Het horloge begint bij €89,95 wat niet goedkoop is, maar daarom is dit een geweldige investering omdat het horloge zelf nooit uit de mode raakt. In plaats daarvan kun je al een extra bandje kopen voor €29,95 zodat je je look gemakkelijk kunt upgraden met een andere kleur, zonder dat je een heel nieuw horloge hoeft te kopen.