Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Wat kan Nerja bieden als vakantiebestemming?

Nerja is nog relatief onbekend voor de gemiddelde Nederlander. Maar het plaatsje in Spanje komt steeds meer op. Het is een heerlijke plek aan de kust met maar liefst zeventien kilometer strand. Het stadje zit vol met smalle straten en gezellige terrassen waar je de heerlijkste gerechten kunt eten. Ook voor de avonturiers is hier veel te doen. Van watersporten zoals waterskiën tot aan het bezoeken van prachtige grotten. De beste reistijd is in de zomer maanden. Het is daar gemiddeld rond de 30 graden, maar het kan wel eens oplopen tot 40. Gelukkig is er een heerlijke zeebries die verkoelend werkt. 

Hoe kies je een vakantiebestemming 

Op vakantie gaan is natuurlijk heel leuk, maar vaak komt er ook wat stress kijken bij het kiezen van een vakantie plek en het voorbereiden ervan. Daarom helpen wij je wat op weg. Kijk als eerste hoeveel dagen je vrij hebt. Als je veel tijd hebt, is het misschien wat leuker om een verre reis te maken. Heb je niet zo veel tijd, kijk dan in Europa. Vervolgens kijk je naar je budget. Hieruit kan je al snel halen of je gaat vliegen of dat je gaat rijden. Als je dat weet kan je weer een paar landen afkruisen. En dan kies je wat je het meeste aanspreekt. 

Hoeveel geld mee op vakantie 

Dit is heel erg afhankelijk van wat je precies wilt en hoelang je weggaat. Ga je bijvoorbeeld naar Thailand dan is de vlucht vaak duurder, maar het leven goedkoop. Maar ga je met de auto naar Monaco dan bespaar je veel in de reiskosten maar een hotel daar is heel prijzig. Ook het eten zal daar heel prijzig zijn. Maar ook in een goedkoper land kan je het erg duur maken. Kijk altijd eerst waar je naar toe wilt en dan wat voor reisstyle bij jouw budget zou passen. Wat vind je meer waard: luxe of activiteiten.