Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Wat serveert het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch?

Ben je al eens door de Korte Putstraat in Den Bosch gelopen en heb je hier restaurant Breton gezien? Vraag je jezelf nu af wat voor gerechten erop het menu van dit restaurant staan? In deze blog vertellen we dat graag. Breton heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Iedereen kan in dit restaurant dan ook iets bestellen dat hem of haar bevalt. Bovendien gebruiken de koks producten van het seizoen en maken ze de porties niet al te groot. Hierdoor kun je meerdere gerechtjes bestellen en genieten van veel verrassende smaken.

Een veelzijdige menukaart met veel heerlijke gerechten

Dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch heeft een uitgebreide menukaart. Of je hier nu komt lunchen of dineren; er is veel om uit te kiezen. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Zeebaars
  • Tournedos
  • Indiase linzencurry
  • De Bretonburger
  • De Bretonse krabsoep

Catering op locatie is ook mogelijk

Organiseer je een feest of evenement en wil je hiervoor goede catering regelen? Ook dan ben je bij Breton aan het juiste adres. Naast lunchen of dineren in het restaurant kun je hier namelijk ook een foodtruck reserveren. Door deze truck krijg jij uitstekende catering op een locatie naar keuze. Dit kan dus ook bij jou thuis of op de zaak zijn. Geef je wensen door aan de medewerkers van Breton en zij stellen een heerlijk menu voor je samen. Zo genieten jij en je gasten gegarandeerd van goed eten en verrukkelijke hapjes!

Reserveer een tafel of boek de foodtruck

Wil je bij restaurant Breton in Den Bosch, gevestigd aan de Korte Putstraat, komen eten? Dan is het slim om van tevoren te reserveren. Dan ben je namelijk verzekerd van een tafel met genoeg zitplaats voor je hele gezelschap. Reserveren kan telefonisch of via de website. Wil je de foodtruck reserveren? Neem dan telefonisch contact op met Breton en vraag naar de mogelijkheden.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/