Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Wat zijn stalen rijplaten

U kunt stalen rijplaten huren voor gebruik in de bouwsector, de wegenbouw en op evenemententerreinen. Tegenwoordig worden de stalen rijplaten steeds vaker vervangen door rijplaten van kunststof. Dit komt, omdat stalen platen vanwege hun grote afmetingen en hun gewicht alleen met speciale voertuigen kunnen worden getransporteerd.

De stalen platen hebben meestal afmetingen van vijf meter op anderhalve meter. Dit komt overeen met een gewicht van ongeveer 1500 kilogram per plaat. In principe is het zo dat hoe dikker een stalen plaat is, hoe zwaarder deze belastbaar is. Rijplaten huren betekent dat u eerst moet nadenken over de projectvoorwaarden en de locatiecriteria. Hier is het belangrijk om precies te weten welke grondcondities gelden, welke verkeersbelasting te verwachten is en welke draagkracht nodig is.

Wanneer huurt u kunstof rijplaten

Het gebrek aan oppervlakteprofilering van de gladde stalen platen maakt het gebruik van voertuigen met rubberen banden bijna onmogelijk, vooral in natte omstandigheden en op moeilijk terrein. Bij deze omstandigheden kunt u beter kunststof rijplaten huren.

De kunststof rijplaten zorgen voor een stabiele en veilige ondergrond, zodat bouwvoertuigen op onbegaanbaar terrein kunnen rijden. De rijplaten zijn goed bestand tegen het hoge gewicht van graafmachines en kranen. Zowel de kunststof rijplaten als de stalen rijplaten zorgen er niet alleen voor dat de grond begaanbaar en toegankelijk is, maar beschermen het terrein ook tegen extra schade.

Huur een opslagcontainer bij hetzelfde bedrijf

U kunt rijplaten huren om uw terrein te beschermen tijdens een grondige renovatie van uw huis. Renoveren betekent ook dat u tijdelijke opslag moet hebben voor uw meubels en alle huishoudelijke goederen. Maar waar moet u bedden, kasten, fauteuils en dozen neerzetten? Als er voldoende ruimte is in de voortuin of op je oprit, kunt u voor de duur van de bouwwerkzaamheden 20 ft opslagcontainer op het terrein plaatsen uw spullen daar tijdelijk opslaan. Een 20 ft opslagcontainer heeft een inhoud van ruim 30 kubieke meter.

https://kolbe.nl/

Gerelateerde artikelen

Urban jungle interieur

Hypnotherapie in Rosmalen en Veghel: een goed begin

De juiste materiaalkeuze zal heel wat productieverlies voorkomen