Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Welke 7 schoonheden zijn er allemaal?

Voor ieder mens is het verschillend wat diegene zich mooi maakt. Als je beschikt over een van deze 7 schoonheden, dan is de kans erg groot dat je aantrekkelijk bent! Ook als je een van deze 7 schoonheden niet hebt ben je nog altijd hartstikke knap hoor! Dat moet je goed onthouden, want de ware schoonheid zit altijd vanbinnen! Nu denk je waarschijnlijk maar welke 7 schoonheden zijn het precies? Daar zal ik wat meer over vertellen of neem een kijkje op trending.nl voor de gehele uitleg.

De zeven schoonheden op een rijtje

De 7 schoonheden hebben aanstelling tot het gezicht van een mens. Deze 7 schoonheden gelden voor zowel een man als een vrouw. De volgende 7 schoonheden zijn:

  • Je hebt donker of licht haar en blauwe of donkere ogen
  • Je hebt spleetjes tussen de tanden
  • Sproetjes op je gezicht
  • Ogen zijn amandelvormig
  • Je hebt kuiltjes in je wangen
  • Wimpers zijn lang en gekruld
  • Je hebt een moedervlek boven de lip zitten

Als je hier meer van wilt weten neem een kijkje op trending.nl.

Je hebt donker of licht haar en blauwe of donkere ogen

Een van de zeven schoonheden is donker of licht haar met blauwe of donkere ogen hebt. Heb je deze eigenschap niet? Dan kun je hier wel voor zorgen door je haar te verven in licht of donker. Een persoon als voorbeeld is de bekende acteur Ross Lynch.

Je hebt speeltjes tussen de tanden

Ook een van de zeven schoonheden is een speeltje tussen de tanden. Onthoudt wel dat dit eigenschap geld voor de boven tanden. Als je dit niet bij de boventanden hebt beschik je niet over deze eigenschap. Een persoon die je hiervoor als voorbeeld kunt nemen is de bekende Nederlandse model Lara Stone. Zij heeft bij haar 2 voortanden boven een speeltje tussen de tanden zitten.

Sproetjes op je gezicht

Ook sproetjes op je gezicht horen bij een van de zeven schoonheden. Had je verwacht dat dit in de lijst stond van de zeven schoonheden? Een bekende acteur die sproetjes op het gezicht heeft is Cameron Boyce. Helaas is deze acteur inmiddels overleden.

Ogen zijn amandelvormig

Wat ook bij de zeven schoonheden hoort is amandelvormige ogen. Je ogen hebben een ovale vorm en de hoekjes van je ogen krullen iets of wat omhoog. Actrice Olivia Wilde beschikt over deze eigenschap.

Je hebt kuiltjes in je wangen

Als je moet lachen en je krijgt kuiltjes in je wangen, dan beschik je over deze eigenschap.

Wimpers zijn lang en gekruld

Heb jij lange en gekrulde wimpers? Dan beschik je ook over deze eigenschap en heb je een van de zeven schoonheden in ieder geval. Als je deze eigenschap niet hebt, dan kun je dit gemakkelijk met wat hulp wel krijgen.

Je hebt een moedervlek boven de lip zitten

Heb je een moedervlek boven je lip zitten? Dan heb je de laatste van de zeven schoonheden.

Voorbeelden van de eigenschappen

Wil je foto’s zien van de eigenschappen? Neem een kijkje op trending.nl.

 

https://www.trending.nl/fashion-beauty/

Gerelateerde artikelen

De beste tips tegen droog haar

Online inspiratie voor vrouwen over wimperextensions

Zorgeloos genieten van blijvende schoonheid door permanente make-up