Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Winter woontrends ook thuis

Stijl draait in deze herfst en winter om gezelligheid, beleving van sfeer en comfort. Ook bij het bepalen van de trends voor dit jaargetijde van 2021 en het jaar dat daar op gaat volgen, ontkomen we niet aan deze oud-Hollandse aspecten.

Doordat veel mensen thuis bleven om daar te werken, scholen zich omvormden tot internet instituten zijn de kamers van je eigen huis multifunctioneel geworden. En het is een nieuw normaal geworden, thuiswerken en thuis leren. Ben je al online, dan kun je direct online woon inspiratie opdoen.

Gebruik aardse kleuren

Aardse tinten alleen al kunnen je huis een gezellig aanzicht geven. De warme sfeer en het natuurlijke voorkomen van aardse kleuren zijn goed om je huis gezellig te maken. Je kunt zandsteen, grijs, blauw, groen, bruin, crème en aanverwante tinten voor je decoraties gebruiken om de sfeer te vangen.

Kantoor aan huis

Niemand kan ontkennen dat het kantoor aan huis veel aandacht heeft gekregen in 2020, en een enorm aantal mensen werkt nu ook vanuit huis. Als jij ook op afstand werkt, richt dan ook een eigen kantoor aan huis in.

Geef het je eigen stijl met comfortabele meubels en een luxueuze en neutrale inrichting. Op die manier maak je het kantoor een van de aantrekkingspunten van je huis. Het hoeft niet alleen maar een kantoor te zijn, ook hier past de nieuwe, multifunctionele stijl goed.

Een mengsel van texturen

Je kunt verschillende texturen in je huis door elkaar gebruiken, zoals hout, glas, natuursteen en baksteen en verschillende stoffen, ook als behang. Kijk zelf altijd naar verschillende texturen en combinaties, want je eigen interieur kun je het beste zelf ontwerpen.

Mooie interieur ideeën voor de herfst en winter van 2021/1922, een huis met zilveren afwerkingen is het laatste nieuwe. Daarmee is je huis modieus en elegant. Ook het minimalisme doet weer opgang. Eenvoudige decoraties met een zilveren of gouden randje zijn weer helemaal terug.

Een winterbalkon en verdeelde ruimte

Als u ook meer tijd thuis doorbrengt, dan is het winterbalkon je helpen te genieten van persoonlijke tijd in de open lucht. Deze buitenzone kan worden gebruikt een gezellig samenzijn met familie of vrienden.

Ook een open bouwplan kan met gebruik van ruimteverdelers privacy brengen naar ieder plekje in je huis. Zo ziet het huis er open en toch gezellig uit. Experimenteer met vloeren, boekenplanken, kasten, lambrisering, om de verschillende ruimtes van elkaar te onderscheiden, zonder ze te scheiden.

Gerelateerde artikelen

Een bakwagen huren helpt bij het opruimen

Vijf praktische stappen om de 5s methode toe te passen

Hoe je een top surprise party maakt voor jouw partner