Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u een zzp-machinist?

Heeft u een bouwbedrijf en wordt er al een tijdje een kraanmachinist gezocht? Bij VZR Machinistenverhuur vindt u zowel vast personeel als zzp’ers. U kunt ervan uitgaan dat alle machinisten hier de juiste opleiding hebben genoten, en dat ze de benodigde certificaten hebben. Zo kunt u de werkkwaliteit binnen uw bedrijf behouden, en weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan de geldende milieunormen en natuurlijk andere normen waarmee u te maken krijgt.

Zet de zzp-machinist in wanneer u dat wilt

Als u een zzp-machinist inzet, dan profiteert u van veel flexibiliteit. Wordt er op tijdelijke basis een kraanmachinist gezocht door u? Huur dan een zzp-machinist in. Aan VZR Machinistenverhuur heeft u dan een betrouwbare partner. Zoekt u een kraanmachinist op tijdelijke basis? Bij VZR Machinistenverhuur vindt u personeel voor zowel projecten als voor in vaste dienst. Zij zijn er voor het bedienen van verschillende soorten kranen. Dit zijn bijvoorbeeld grote overslagkranen, maar het kunnen ook kleine shovels zijn. De kranen hebben diverse soorten besturingen en zijn van verschillende merken. Doordat er veel verschillende kraanmachinisten zijn, is er altijd een die bij uw bedrijf past. Dit betreft de opleiding, maar ook wat betreft werktijden en salariswensen.

Altijd goed contact met uw nieuwe werknemer

VZR Machinistenverhuur biedt de mogelijkheid om een vacature voor de werving van uw nieuwe collega te plaatsen op de website. Vervolgens laat u alles aan dit gespecialiseerde uitzendbureau over. U kunt uw potentiële nieuwe werknemer zelf uitnodigen voor een gesprek. Zo is de communicatie altijd duidelijk. Zo maakt u goede afspraken over de inhoud van het werk, de werktijden en het salaris. Zo werkt u optimaal samen, zonder dat u een ingewikkelde sollicitatieprocedure tegemoet gaat. Als er binnen uw bedrijf dus een kraanmachinist gezocht wordt, of dat nu een zzp-machinist is of niet, dan vindt u deze bij VZR Machinistenverhuur.