Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Zorg voor een bijzondere prijs met een gepersonaliseerde medaille!

Unieke onderscheidingen

Een medaille is een mooie erkenning voor een bijzondere prestatie. Met een gepersonaliseerde medaille creëert u bovendien een mooie en blijvende herinnering. Zeker kinderen zijn steeds enorm trots op hun prijs. Een medaille op maat maakt elke overwinning namelijk erg bijzonder voor hen. Organiseert u binnenkort een speciale activiteit en bent u op zoek naar een leuke onderscheiding? Bij Pinsandmore.nl kan u een mooie medaille laten maken, zodat u alle deelnemers op een prachtige manier kan belonen!

Gepersonaliseerde medailles

Pinsandmore.nl is een speciaalzaak gespecialiseerd in promotie- en reclameartikelen op maat. Ze staan vooral bekend als dé specialist in het personaliseren van medailles. Ze drukken uw eigen logo of ontwerp moeiteloos op de onderscheidingen. Bovendien beschikken ze ook over grafische ontwerpers die voor u graag een heel nieuw design creëren. Bij Pinsandmore.nl kan u dan ook een unieke medaille laten maken, een medaille waar elke overwinnaar erg trots op zal zijn!

Pins en speldjes op maat

Naast medailles produceert Pinsandmore.nl ook verschillende pins en speldjes op maat. Pins en speldjes worden vaak gebruikt door bedrijven als deel van een promotie- of reclamecampagne. Pinsandmore.nl beschikt over een eigen werkplaats waar alle merchandise volledig naar uw wensen ontworpen wordt. Elk stuk is bovendien per stuk leverbaar en is na enkele dagen al beschikbaar voor de klant!

Groot aanbod

Ook voor badges, sleutelhangers en insignes kan u zonder problemen bij Pinsandmore.nl terecht. Hun assortiment is dan ook eindeloos. Tijdens de productie gebruiken ze enkel moderne druktechnieken en ze beschikken steeds over de allernieuwste producten. U vindt er dan ook enkel artikelen van hoge kwaliteit aan een zeer eerlijke prijs. Met een onderscheiding van Pinsandmore.nl gaat elke deelnemer van uw evenement in elk geval tevreden naar huis!