Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

16 zijn in Kaatsheuvel

Wanneer je als jongere de leeftijd van 16 haalt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een aantal dingen waar je eerst nog maar van kon dromen kunnen nu werkelijkheid worden. Voor jongeren uit Kaatsheuvel is dit niet anders.

Rijlessen

Na lang wachten mag je zodra je 16 wordt eindelijk starten met het rijbewijs halen voor een brommer en/of scooter. Wanneer je online zoekt op rijschool Kaatsheuvel kom je meerdere opties tegen. Na het behalen van het brommerrijbewijs mag je ook direct een brommer kopen en hier gebruik van maken, voor een auto geld dit net even anders. Je mag op een leeftijd van 1,5 starten met rijlessen en opgaan voor je theorie-examen. Daarna is het even wachten tot je 17e voordat je op mag gaan voor het praktijkexamen en nog een jaartje voordat je daadwerkelijk individueel in een auto mag stappen en rijden. Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool in Kaatsheuvel geld hetzelfde als bij het willen behalen van een brommerrijbewijs. Typ ‘’rijschool Kaatsheuvel’’ in de zoekbalk en er komen genoeg opties tevoorschijn.

Jongerenvakantie

Een net zo leuke kans als de rijlessen wat tevoorschijn komt op je 16 zijn jongeren vakanties. Hoewel de regels rondom de verkoop van alcohol en met name sterke drank toegenomen zijn, blijven er een aantal landen binnen Europa waar je vanaf je 16 jaar al mag drinken. Dit zijn Oostenrijk, Luxemburg Duitsland (zwakalcoholhoudend), België (zwakalcoholhoudend). Andere landen mag je zeker een club inlopen, maar is het verkrijgen van alcohol net is minder makkelijk. Om een jongerenvakantie te regelen kun je zelf onderzoek gaan doen, of je kiest ervoor om een bureau in te schakelen. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die jongerenvakanties regelen, zowel met de bus als het vliegtuig. Een voorbeeld van een bedrijf wat zich specialiseert in jongerenreizen is ‘’GOGO jongerenreizen’’.

https://rijschoolbreda.nl/rijschool-kaatsheuvel/

Gerelateerde artikelen

Een snelle koeriersdienst in combinatie met uitstekende logistieke dienstverlening

Beveiligingscamera’s plaatsen in Dordrecht

Eigen elektriciteit