Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Fitness kleding

Wanneer je gaat sporten in een fitness zijn er verschillende soorten oefeningen. De ene persoon houdt meer van cardio en de ander van krachttraining. Bij beide oefeningen zijn verschillende soorten kleding fijn. Hieronder heb ik mijn eigen voorkeuren beschreven, misschien dat je er iets aan hebt.

Tracksuit

Zelf heb ik de voorkeur aan een tracksuit wanneer ik aan krachtraining doe. Deze houdt mijn spieren lekker warm tijdens het sporten, waardoor ik niet steeds van een koud naar warm lichaam ga. Dit is ook zeker niet gezond bij het zweten, hier kun je zelfs redelijk ziek van worden. Ook heb ik liever een tracksuit aan wanneer ik hardloop in de koudere maanden zoals oktober en november. Een dun hardloopvest doet het hem voor mij dan niet meer, ik heb dan echt iets warmers nodig. Een voorbeeld van een leuk tracksuitmerk is voor mij equalité. Dit zijn sportieve maar ook leuk gemaakte producten. Wanneer je deze draagt sta je er net wat vrolijker bij dan de standaard sporter.

Legging en top

Als er dan toch die dag aankomt waarop cardio gedaan moet worden draag ik het liefst een legging, topje en een goed ondersteunende sport-bh. Deze kleding zit minder in de weg bij intensieve beweging dan bijvoorbeeld een normale trainingsbroek. Bij een lichte work-out is een katoenen legging het beste. Bij een intensievere work-out is het slimmer om een stof zoals polyester te gebruiken. Deze stof kreukt niet en ademt heel erg goed. Het enige nadeel van polyester is dat het niet zo snel droogt en daarom langer nat blijft van het zweet. Het merk equalité wat ik eerder benoemde heeft ook veel leuke sportleggings te koop. Er zijn meerdere winkels die gespecialiseerd in sport zijn en dit merk verkopen, zowel online als fysiek. Wanneer je interesse hebt in een originelere legging, zou ik daar zeker eens kijken.

https://konceptstore.nl/collections/equalite