Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

3 redenen waarom EW Facility Service dé facilitair dienstverlener is

Het Engelse facility services, in het Nederlands vertaald als facilitair management, houdt zich bezig met het besturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten die het primaire proces van een organisatie ondersteunen. Oftewel: een bedrijf die facility services aanbiedt voert allerlei verschillende taken uit. Van schoonmaak tot koffie schenken en alles daartussenin. In deze blog willen wij het hebben over een onderneming die wij van harte aanraden wat facility services betreft. EW Facility Services biedt verschillende diensten aan waarmee ze jouw onderneming ondersteunen. Van schoonmaak, tot stewarding en (nacht)receptie en ze zijn er hartstikke goed in. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Operational excellence

De dienstverlening van EW Facility Services ligt zeer dicht tegen het primaire proces van jou als klant aan. Dit realiseren zij door de inzet van gespecialiseerde werknemers, optimaal ingerichte (kwaliteit)systemen, processen en heldere communicatie. Om te kunnen excelleren in hun dienstverlening leggen ze continu de focus op het verbeteren en vernieuwen van hun dienstverlening. 

De ultieme gastbeleving

Facilitaire dienstverlening is beleving. Vanuit deze overtuiging gelooft EW Facility Services dat zij met hun dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers. Het nakomen van wat ze beloven is dé sleutel tot succes. EW Facility Services is ervan overtuigd dat zij met hum facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van gasten van jou als klant. Doordat de oorsprong van EW Facility Services in de hotelbranche ligt en is hun gehele bedrijfsstrategie – van backoffice tot opleidingsbeleid – hier vanaf dag één op ingericht. Gastvrijheid zit als kernwaarde verankerd in hun DNA.

Flexibel

Gezien de druk op facilitaire kosten en de veranderende behoefte van gasten wordt het belang van flexibel werken alsmaar groter. Een flexibele instelling is diep geworteld in alle lagen van de organisatie en bijna de gehele dienstverlening is flexibel ingericht. EW Facility Services richt de operationele invulling van haar dienstverlening op locatie zo in dat inzet en kosten voor jou als klant  maximaal aansluiten bij jouw actuele situatie.

Meer weten?

Benieuwd EW Facility Services voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.ew.nl/