Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

6 tips voor het oplossen van problemen met WordPress als een professional

WordPress beheert meer dan 20% van het internet en als gevolg daarvan is er veel vraag naar WordPress-vaardigheden door werkgevers. Je denkt misschien, maar ik ben niet bekend met WordPress… Het goede nieuws is dat je met slechts een paar eenvoudige stappen een ervaren WordPress-gebruiker kunt worden. Er zijn in feite zes eenvoudige dingen die u nu kunt doen om uw WordPress-vaardigheden onmiddellijk te verbeteren en uw cv of sollicitatie te laten opvallen! 

Wis je cache

Volg deze stappen om uw cache te wissen:
1. Log in op het beheerderspaneel. 2. Klik op Instellingen > Prestaties aan de linkerkant van het scherm. 3. Zoek naar de knop met de naam Wis alle caches en klik erop. 4. Dat is het! Je cache is nu gewist en je zou een succes moeten zien! bericht in rode letters bovenaan deze pagina wanneer u de pagina ververst.

Upgrade naar de nieuwste versie

WordPress is het populairste contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld, met meer dan 60 miljoen websites. Met zoveel opties om uit te kiezen, lijkt het misschien moeilijk om te navigeren. Maar maak je geen zorgen! Hier zijn enkele basisprincipes waarmee u aan de slag kunt en bloggen zo eenvoudig als taart maakt. Wil je toch je WordPress onderhoud uitbesteden? Dan kun je bij Bas Martens een onderhoud aanvragen.

Gebruik de ingebouwde hulpprogramma’s voor foutopsporing

De eenvoudigste manier om een ​​probleem met het uiterlijk van uw site op te lossen, is door de ingebouwde hulpprogramma’s voor foutopsporing te gebruiken. Ze zullen u vertellen of er codeerfouten zijn, die worden aangegeven door een rode stip in de rechterbovenhoek van het scherm.

Als u dit ziet, betekent dit dat er iets mis is gegaan met de manier waarop de code is geschreven en dat dit moet worden verholpen voordat deze live gaat. In de meeste gevallen zijn dit eenvoudige oplossingen; maar als u niet zeker weet wat u doet, neem dan contact op met een ontwikkelaar of expert voor hulp.

Controleer uw plug-ins, inclusief thema- en kernbestanden

We willen het proces zo gemakkelijk en pijnloos mogelijk maken. Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam, een e-mailaccount, en wij zorgen voor al het andere.

Voer een snelheidstest uit

Snelheidstests zijn een geweldige manier om te zien hoe uw website presteert. De test geeft u een idee van welke snelheden u moet nastreven en wat er moet gebeuren om de prestaties te verbeteren.

Nadat u de test heeft uitgevoerd, moet u de resultaten bekijken en bepalen hoe lang het duurt voordat een pagina is geladen. Het is ook belangrijk om de pagina op mobiel te bekijken, want daar gaan de meeste mensen naar toe tijdens het surfen op het web. Je mikt op iets onder de vier seconden, maar idealiter onder een seconde.

 

Check je website in verschillende browsers

Wanneer u een site ontwikkelt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze er goed uitziet op alle verschillende browsers en apparaten die u mogelijk gebruikt. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de site op zoveel mogelijk verschillende browsers en apparaten te controleren.Hier zijn enkele websites met handige tools om uw site te testen:* Met Browserstack kunt u een lokaal html-bestand uploaden en vervolgens met slechts één klik in meer dan 25 browsers testen.* Met CrossBrowserTesting kunt u een html-bestand of website-URL uploaden om in meerdere browsers tegelijk te testen.