Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Schattige pietenmutsjes bij Ik en mijn mama

Zie, ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Over een paar weken is het weer zo ver. Voor kinderen is het sinterklaasfeest één van de leukste feesten die er elk jaar worden gevierd. Alles draait om pepernoten, cadeautjes en hen. Vaak willen kinderen zich ook verkleden als piet en wat kan er dan niet ontbreken? Juist, een pietenmuts! Bij ik en mijn mama zijn de hipste pietenmutsen te koop. Zo loopt jouw kindje er stylish bij voor de komst van sinterklaas.

Met de pietenmuts van ik en mijn mama steelt jouw kleine namelijk de show. De pietenmutsen worden handgemaakt en zijn beschikbaar in drie kleuren: beige, mokka en roze. Door te kiezen voor een neutrale kleur pietenmuts weet je zeker dat het bij alle outfits past. Er zijn 3 verschillende maten, zodat kinderen van 0 tot 8 jaar de pietenmutsen kunnen dragen. Alle mutsjes hebben een witte veer en een staf. Daarnaast heeft het ene mutsje een strik en de ander een ster. De pietenmutsjes met een ster ogen wat stoerder en zijn ook te dragen door jouw zoon.

Wat maakt de pietenmuts van ik en mijn mama nou zo speciaal? Bij hen kan je ervoor kiezen om de pietenmuts te personaliseren met een naam. Zo heeft jouw kindje een unieke pietenmuts. Leuk om te kopen voor als sinterklaas met de boot aankomt of als cadeautje in de schoen van je kind. Door de naam van je kindje op de pietenmuts te zetten versterkt het gevoel dat het zijn eigen pietenmuts is! Welk kindje is er nou niet trots met een eigen, gepersonaliseerde pietenmuts.

Met sinterklaas komen er natuurlijk veel cadeautjes de hoek om kijken. Wellicht weet je niet zo goed wat je allemaal voor je kleine kan kopen. Daar helpen wij graag bij! Bij ik en mijn mama hebben ze nog andere leuke cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden. Voor de wat jongere kindjes zijn het rompertje en de speenkoord leuk om te personaliseren. Voor wat oudere kindjes zijn het naamlampje of Ibiza armbandje ook leuk! Dit Ibiza armbandje is ook te dragen door volwassenen, dus deze zijn te personaliseren tot kind-ouder armbandjes. Wat is er nou leuker dan dat?

Verder hebben ze bij Ik en mijn mama ook nog producten waar je kindje mee kan spelen. De kleine kan je ook blij maken met een houten speelgoed trein, houten keukenspulletjes of een stapeltoren. Wil je een wat groter cadeau? Bij ik en mijn mama verkopen ze zelfs loopfietsen, schommelpaarden en glijbanen. Vanwege het uiteenlopende aanbod en de mooie, stylish producten is er altijd wel een leuk cadeau te vinden voor de kleine. Bij ik en mijn mama verkopen ze daarnaast ook leuke baby items voor in huis en producten voor mama tijdens de zwangerschap.

Bestellingen in Nederland worden vaak de volgende dag geleverd als het vóór 17:00 wordt besteld en het product op voorraad is. De levertijd van gepersonaliseerde producten is wat langer. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden op dinsdag bezorgd. Bestel dus snel je babyspullen bij ik en mijn mama en wie weet heb je het morgen al in huis!