Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Aan de slag bij de overheid met een traineeship

NewPublic maakt het onmogelijke mogelijk voor starters op de arbeidsmarkt. Na het afronden van een studie op het HBO of WO, is het lastig om direct aan de slag te kunnen. De juiste papieren hebben, is tegenwoordig niet genoeg om direct een goede baan te vinden. Veel bedrijven verlangen naar genoeg werkervaring. Wilt u meteen na de studie werkzaam zijn binnen een goed bedrijf met een functie op niveau? Start uw carrière dan met een traineeship bij de overheid.

 

Werken én leren

U hoeft niet eerst een theoretische cursus te volgen alvorens u aan de slag gaat. Een traineeship overheid van NewPublic zorgt ervoor dat u meteen aan de slag kunt. U bent werkzaam bij een overheidsinstelling. Bij de overheid valt veel te leren en is er vaak een match met uw studie. U start meteen met een functie die bij uw opleidingsverleden past en volgt daarnaast nog de theorie online. Zo wordt u klaargestoomd voor een voltijdbaan bij de overheid.

 

Twee jaar durende traineeship

Een traineeship overheid duurt twee jaar. Dit bijzondere traject bevat genoeg leerzame momenten en u ontvangt op deze manier veel werkervaring. Na het afronden van het traject, kunt u vrijwel altijd aan de slag bij een overheidsinstelling. Dit kan de instelling zijn waar u de traineeship hebt gevolgd, maar het kan ook een andere overheidsinstelling zijn.

 

Een traineeship overheid is de beste start van uw carrière. U geniet van werkervaring op niveau, theoretische ondersteuning plus het uitzicht op een vaste aanstelling. Wilt u weten of ook u in aanmerking komt voor een traineeship overheid? Ga dan naar newpublic.nl voor het contactformulier en meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen

3 tips om relaties tussen werknemers te verbeteren

Het ouderwetse visitekaartje is verleden tijd, maar wat nu?

Heb je al twee weken last van een klacht? Ga langs bij een Fysio