Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

AdWords specialist

Hulp nodig van een AdWords Specialist?

Wil jij niet alleen organisch gevonden worden maar ook betaald? Dan kun je diverse AdWords campagnes aanzetten die ervoor zorgen dat jij betaald verkeer naar je website krijgt.  Google AdWords is een advertentieprogramma gemaakt door Google waarin je dit mogelijk kunt maken. De gebruikers van een zoekmachine kun je hierdoor bereiken door een advertentie te tonen als zij op bepaalde woorden zoeken. Jouw advertentie is niet altijd zichtbaar, maar wordt bij bepaalde zoekwoorden getoond. AdWords inzetten is daarom een goed idee, want het zorgt ervoor dat je beozekers naar je website trekt die al redelijk specifiek op zoek zijn naar jouw dienst of product. Geen idee hoe dit werkt? Een AdWords Specialist kan jou hierbij helpen. 

 

Waarom Google AdWords?

Het voordeel van een advertentie in Google, is dat jouw advertentie wordt getoond boven de organische zoekresultaten. Er wordt dus snel doorgeklikt naar de desbetreffende webpagina van jouw website en je hebt er direct meer bezoekers bij die specifiek op zoek zijn. Er is dus ook een grote kans dat zij overgaan tot een conversie. Ook kun je in Google Adwords op zoek gaan naar de meest relevante zoekwoorden. Hierbij wordt het zoekvolume getoond en de kosten om er mee te adverteren in Google, maar ook hoeveel andere bedrijven met het woord willen adverteren. Dit kun je gebruiken voor jouw strategie.

 

Alles wat je moet weten

Benieuwd naar alle voordelen van Google AdWords? Hier sommen wij alles nog even voor je op:

  • Je bereikt potentiële klanten op het juiste moment

  • Je wordt bovenaan de organische zoekopdrachten getoond

  • Je website is op vele zoekwoorden vindbaar

  • AdWords biedt je waardevolle informatie

  • Alles is inzichtelijk en je houdt zelf de controle

 

Schakel Traffic Today in

Wil je hier niet zelf mee aan de slag? Kijk dan eens naar het online marketing bureau Traffic Today. Zij hebben namelijk verschillende AdWords Specialisten die graag jouw campagnes aanzetten en continu blijven optimaliseren. Er wordt een op maat gemaakte strategie gemaakt en vervolgens word er gestreefd naar optimaal rendement. Als AdWords specialist gaan ze altijd voor het hoogst haalbare om zo het maximale uit de campagne te halen. Meer informatie lees je op hun website of maak direct een afspraak.

 

http://traffictoday.nl/