Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Afdekzeil nodig? Nettenshop.nl!

Afdekzeil nodig? Nettenshop.nl!

Ben jij in het bezit van dure machines, mooie meubels of veel materialen? Dan wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en beschadiging. Een manier om dit te doen, is door het af te dekken met bijvoorbeeld een afdekzeil. Een partij waar je terecht kan voor het aanschaffen van afdekzeilen is Nettenshop. Deze webwinkel heeft alles op het gebied van netten. Bij Nettenshop vind je een ruim aanbod afdekzeilen in verschillende afmetingen. Benieuwd waarom wij deze partij aanbevelen? We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Divers aanbod afdekzeilen

In de webshop van Nettenshop vind je afdekzeilen van diverse materialen. Ben je op zoek naar een doek waar luchtdoorlatendheid of waterdoorlatendheid noodzakelijk is? Dan is een PVC doek jouw oplossing. Dit doek is voorzien van gaatjes voor luchtdoorlatendheid. Ook is het mogelijk om een PVC doek te bedrukken met jouw logo of tekst. Een PVC doek is echter wel het duurste afdekzeil dat op de site van Nettenshop te vinden is, maar dit afdekzeil is wel een stuk duurzamer. Naast een PVC doek kun je ook kiezen voor een gaaskleed van fijn geweven HDPE kunststof. Bij dit afdekzeil is het mogelijk om voor een kleine meerprijs een extra sterk doek te bestellen, deze is voorzien van twee lagen. Deze afdekzeilen worden vaak gebruikt als zandbakdoek. Een fijn geweven HDPE kunststof afdekzeil is te bestellen in een standaardvorm, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende vorm. Tot slot kun je bij Nettenshop terecht voor Bisonyl afdekzeilen. Deze afdekzeilen zijn zeer geschikt voor het afdekken van een auto, een zwembad of een container.

Levering

De afdekzeilen van Nettenshop worden bij hun fabrikant voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Bij Nettenshop worden de afdekzeilen over het algemeen na tien werkdagen geleverd. Heb je het afdekzeil eerder nodig? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een spoedlevering. Bij een spoedlevering wordt het afdekzeil binnen 48 uur op het afleveradres geleverd. Let er wel op hiervoor een meerprijs van €50 geldt.

Meer weten over de afdekzeilen van Nettenshop?

Heb je een afdekzeil nodig, maar weet je niet zeker welk afdekzeil het best bij jou past? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Nettenshop. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. De specialisten van deze partij kunnen je alles over de afdekzeilen vertellen en voorzien je graag van persoonlijk advies.

https://www.nettenshop.nl/