Passion 4 Web
Image default
Zakelijk

Van der Valk Amsterdam, de ideale congreslocatie

Zoekt u naar een geschikte congreslocatie in Amsterdam? Veel hotels bieden verschillende mogelijkheden voor het organiseren van congressen en vergaderingen. Zo zijn er prachtige zalen waar diverse opstellingen mogelijk zijn. Het voordeel van een congreslocatie in een hotel is dat u ervoor kunt kiezen om het te combineren en uit te breiden met een ontbijt-, lunch-, of dinerbuffet. Bovendien kan het voor de gasten die ver wonen of uit het buitenland komen prettig zijn om te overnachten in het hotel. Voor deze gasten is er keuze uit een comfort kamer, business kamer of superior kamer.

Van der Valk Amsterdam-Amstel ligt net buiten het centrum van Amsterdam. Het is een nieuw hotel met veel mogelijkheden. Een ideale locatie voor een congres, vergadering, workshop of feest. Het is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Van der Valk Amsterdam heeft 11 luxe zalen die variëren van 375 m2 tot 40 m2. Deze zalen zijn voorzien van vaste zaalfaciliteiten. Dit zijn faciliteiten als professionele geluidsinstallatie, LCD presentatieschermen en gratis hispeed WiFi. U kunt ook kiezen voor optionele zaalfaciliteiten, zoals stoelovertrekken. Afhankelijk van de zaalgrootte en uw gezelschap kunt u kiezen voor verschillende zaalopstellingen. 

Het organiseren van een congres kost veel tijd en vergt veel aandacht. Om u te ondersteunen staat er vanuit Van der Valk een team specialisten voor u klaar. Het team denkt graag met u mee over de mogelijkheden en houdt rekening met uw wensen. Zij zorgen ook voor een goede voorbereiding en een zorgeloos verloop, ook tijdens het congres. Zo word de ruimte ingericht zoals u wilt. 

Klinkt Van der Valk Amsterdam-Amstel als de geschikte locatie voor uw congres? Neem dan telefonisch contact op via 020 80 01 100 of stuur een e-mail.

https://www.vandervalkamsterdam.com/