Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Beleef een onvergetelijk dagje weg met het gezin

Wil jij genieten van een heerlijk dagje weg met het gezin? Dan is Vogelpark Avifauna de perfecte bestemming. Het park biedt een mix van leuke en leerzame activiteiten. De combinatie van dieren ontmoeten en lekker spelen op toestellen en attracties is een succes. Daarom is het uitermate geschikt voor een dagje weg met kinderen. Wandel tussen de prachtig gekleurde vogels en andere dieren. En vergeet vooral de supergrote speeltuin niet, waar kinderen tijdens hun dagje weg heerlijk kunnen spelen. En valt er een spatje regen? Geen probleem. Ook binnen kan er gespeeld worden.

Spelen en leren

Ontdek tijdens je dagje weg met het gezin de verschillende gebieden van Vogelpark Avifauna. Wandel bijvoorbeeld door het Madagaskargebied waar de mooiste Afrikaanse vogels leven. Daar ontmoet je ook de halfaapjes die graag even bij je komen kijken. Of ga op zoek naar de rode panda’s in de Oosterse tuin. Vogelpark Avifauna is een prima bestemming voor een dagje weg met kinderen. Je maakt er kennis met bijzondere vogels en andere dieren. Tijdens de voedermomenten en de vogeldemonstraties hoor je allerlei leuke weetjes. Vergeet ook vooral niet de lori’s te gaan voeren in de Australische Lori Landing. Een bezoek aan Vogelpark Avifauna is daarom een goede keuze voor een dagje weg met het gezin.

Dagprogramma

Ga jij binnenkort een dagje weg met je gezin? Vogelpark Avifauna is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt je kaartje van tevoren gemakkelijk online kopen of op de dag zelf bij de kassa. Parkeren bij het park is altijd helemaal gratis. Er zijn prima faciliteiten voor een dagje weg met kinderen. Zo zijn er verschillende restaurants waar je een hapje kunt eten of uit kunt blazen op het terras. Bekijk van tevoren altijd even het dagprogramma, zodat je op tijd bij de vogeldemonstraties en voederpraatjes kunt zijn. Zo geniet je maximaal van een dagje weg met het gezin.