Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Beste smartwatch voor kinderen van 2022: Onze top 5

Beste smartwatch voor kinderen van 2022: Onze top 5

Wat is een smartwatch voor kinderen? Smartwatches voor kinderen zijn krachtiger en goedkoper dan de beste smartwatches ter wereld en speciaal ontworpen voor de jongere leeftijdsgroep.

Het zit boordevol apps en games die je kind verslaafd zullen houden, en sommige hebben zelfs een ingebouwde camera om selfies te maken. Anderen zijn volwaardige communicatieapparaten die telefoongesprekken, ouderlijk toezicht en GPS-tracking ondersteunen. 

 De meeste smartwatches voor kinderen zijn niet afhankelijk van dataverbindingen, maar er zijn modellen die kunnen synchroniseren met uw smartphone om toegang te krijgen tot geavanceerde functies. Smartwatches zijn een geweldig middelpunt voor kinderen die constant om hun smartphones smeken en zijn een ideaal hulpmiddel voor tieners om te beginnen met fitnesstracking. Bekijk hieronder de top 5!

Wat maakt een smartwatch voor kinderen goed?

Er zijn veel onderdelen en specificaties waar u op moet letten bij het kopen van een smartwatch voor uw kind. Sommige modellen zijn puur entertainment, terwijl andere zich richten op de ontwikkeling van kinderen.

 Als je een actief gezinslid bent of actieve kinderen hebt, zijn de Fitbit Ace 3 en Fitbit Ace 2 de perfecte smartwatch om je kinderen actief te houden. Deze Fitbit-trackers houden je kind gemotiveerd om actief te blijven.

 Sommige smartwatches voor kinderen zijn ontworpen met het oog op veiligheid. In veel gevallen heeft het een ingebouwde GPS-tracker om ervoor te zorgen dat ouders weten waar hun kind zich in een noodgeval bevindt.

 Ik heb hier rekening mee gehouden bij het bewerken van deze lijst. Lees hieronder meer over de beste smartwatch voor uw kind.

Beste smartwatch kind

Wat is het beste smartwatch voor je kind van 2022? lees het hieronder. 

Fitbit ace 3 Kids

De wijzerplaten werken met personages die veranderen en groeien naarmate kinderen dichter bij hun doel van die dag komen, zie hoe hun doelen een vlucht nemen met Rocky de raket of geef hun dag een magisch tintje met een eenhoorn en meer Kinderen kunnen andere gezinsleden uitdagen om te kijken wie de meeste stappen zet en berichten of high fives sturen via de Fitbit app. Uw kind krijgt een virtuele badge en wordt beloond voor het behalen van zijn doelen. De Fitbit Ace 3 is verkrijgbaar in de kleuren zwart / sportrood en kosmosblauw / astrogroen, en de Ace 3 heeft een gekleurde verhoogde rand die het scherm beschermt  tegen schokken en schokken.

 Beweging

 Beweeg je kinderen met Ace 3 en laat ze genieten van gezonde gewoontes. Ace 3 motiveert kinderen, vrienden en familie om een ​​gezonder leven te leiden met activiteits- en slaapregistratie, leuke uitdagingen en een batterijlevensduur tot 8 dagen. Fitbit Ace 3 houdt elke stap en actieve minuut bij. Ontdek manieren waarop kinderen kunnen springen, huppelen, rennen en een gezonder en actiever leven leiden. Ace 3 informeert uw kind ook of het voldoende slaapt. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk voor de gezondheid van uw kind. Ten tweede kan een gebrek aan slaap leiden tot stemmingswisselingen, gedragsproblemen, leerstoornissen en de academische prestaties van een kind beïnvloeden.

 veiligheid

 Ouders kunnen Ouderweergave gebruiken om een ​​gezinsaccount te maken om de activiteiten van hun kind te bekijken en contacten goed te keuren. Kinderen hebben alleen toegang tot statistieken zoals stappen, bewegingstijd en slaappatronen. U kunt niets zien over gewicht, BMI of openbare sociale informatie. De Fitbit Ace 3 is waterdicht, zodat kinderen op avontuur kunnen gaan zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze nat worden. De Ace 3 is voorzien van een kunststof scherm en een verhoogd scherm, waardoor Activity Tracker geschikt is voor aanrijdingen en aanrijdingen tijdens het spelen van je kind

Wat is de beste Smartwatch voor je kind van 10 jaar?

Garmin vivofit junior 3

Moedig uw kinderen aan om actief te blijven in nieuwe tijdactiviteiten en daag zelfs hun vrienden uit. Ga in geval van nood naar vívofitjr. 3 snelle toegang tot het telefoonnummer van uw kind.

  • Vivofit Junior 3:
  • Waterdichte riem
  • +/- Vervangbare batterij die een jaar meegaat
  • Opladen is niet nodig
  • App voor ouders (taakbeheer, beloningsverdeling)
  • Tel je stappen en noteer je slaaptijd en  aanbevolen dagelijkse activiteiten
  • Opties voor herinnering en taaktimer
  • Noodcontact instellen (ICE-contact)

 Beweeg en win het spel

 Elke dag beleven kinderen meer en meer avonturen nadat ze hun activiteitsdoelen hebben bereikt. Ontgrendel nieuwe spelelementen door minimaal 60 minuten te bewegen. Het thema van de tracker bevat bijbehorende games die kinderen via de mobiele app kunnen spelen. Hoe vaker kinderen het activiteit doel behalen, hoe meer zij van het spel te zien krijgen. 

 Nooit meer iets vergeten

 Herinneringen en takentimers laten kinderen hun taken bijhouden, zoals huiswerk, oefentijd en tandenpoetsen. Herinneringen kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald: ideaal voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben.

  App voor de ouders

 Ook voor de ouders zitten er veel voordelen aan de mobiele app! Beheer en bekijk activiteiten, verantwoordelijkheden, slaap, taakgegevens en meer. Het hele gezin kan bijvoorbeeld stapuitdagingen organiseren, taken toewijzen en belonen in de vorm van virtuele munten.

 Voor vrienden en familie, Vivofitjr. Via de app kun je met elkaar verbinden. Deel stapdoelen, doe mee en activeer uitdagingen voor actieve minuten. En dit alles is eenvoudig te doen via de app (u kunt de taal van de app wijzigen).

Wat is de beste smartwatch kind stappenteller?

Apple Watch SE

Apple Watch SE geeft je inspiratie om gezonder te leven. Deze Apple Watch heeft hetzelfde grote display, valdetectie, kompas en always-on hoogtemeter als de Series 6. Kies uit tientallen trainingen en houd al je trainingen en trainingsdoelen bij. De nieuwe slaap-app helpt je bij het ontwikkelen van je slaaproutines en geeft inzicht in je slaappatroon. U kunt vanaf uw pols bellen, berichten verzenden en naar muziek luisteren. Het is veel omdat het minder is dan je had verwacht.

Opmerking: dit product wordt geleverd met een USB C-MagSafe-kabel. Hiervoor is een USB C-adapter nodig.

 Waar is de link naar? Voor de beste verbinding van Apple Watch Series 6 moet je iPhone 6s of nieuwer combineren met iOS 14 of nieuwer. Apple Watch 6 werkt ook op de iPhone SE.

 Nike-versie

 Met Nike’s Apple Watch SE kun je eenvoudig je trainingen volgen met de Nike Run Club-app. Activeer Nike Night Mode voor betere zichtbaarheid. De Nike horlogeband heeft gaten voor extra ventilatie tijdens het sporten. Speciale Nike Watchfaces geven je een glimp van al je belangrijke sportgegevens. Trainingssessie

 Kies uit verschillende trainingsopties, waaronder yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Til uw pols op om alle informatie te zien die belangrijk voor u is. Gebruik GPS, realtime hoogte-informatie en een ingebouwd kompas om verder op en neer te gaan om uw koers voort te zetten. Apple Watch Series 6 ondersteunt alle sprints, push-ups, poses en sprongen. Til gewoon uw pols op om afstand, tempo, ronde, pas, verbrande calorieën en hartslaggegevens te zien. Met de altijd ingeschakelde hoogtemeter kunt u hoogteverschillen in realtime volgen.

 

Wat is het beste Samsung smartwatch voor je kind?

Samsung galaxy watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 Classic is de beste fitnesstrainer die je direct inzicht geeft in je gezondheid. Wear OS opent een wereld aan mogelijkheden en stelt u in staat om een ​​verscheidenheid aan apps te gebruiken. Een echte krachtpatser voor de pols, de Galaxy Watch4 Classic is nog krachtiger, soepeler, nauwkeuriger en duidelijker.

 Check direct je gezondheid

 Samsung Galaxy Watch 4 Classic maakt het zorgen voor uw gezondheid gemakkelijk en leuk. U kunt bijvoorbeeld uw gezondheid vertellen door met uw pols te bewegen om uw bloeddruk te meten of door uw hart te filmen. De Galaxy Watch4 Classic blijft je gezondheid tijdens de nachtrust meten. Meet zuurstofniveaus of controleer of snurken de slaapkwaliteit beïnvloedt. Bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) kan ook worden gebruikt om nauwkeurige analyses van het lichaam te maken, zoals spiermassa, vetmassa en lichaamswater. Galaxy Watch4 Classic is ook een persoonlijke trainingstrainer. Deze smartwatch meet je stappen en houdt je dagelijkse activiteit en verbrande calorieën bij.

Let op: De Samsung Health Monitor-app kan alleen worden gedownload vanuit de Galaxy Wearable-app. Als je de Galaxy Wearable-app niet hebt, kun je deze downloaden in de Galaxy Store of Play Store.  * Niet geschikt voor Huawei.

 Oneindige apps, oneindige mogelijkheden

  Wear OS with Samsung biedt veel mogelijkheden op de Galaxy Watch 4 Classic. Je kunt veel apps downloaden om meer uit je smartwatch te halen. Gebruik de Galaxy Watch 4 Classic bijvoorbeeld als afstandsbediening voor je Galaxy Buds of smartphonecamera. Download ook leuke apps zoals Spotify, Youtube, Shazam en meer. Google Maps is ook prima. Zo heb je altijd het allerbeste navigatiesysteem bij de hand voor autoritten, maar ook voor fietsroutes en wandelingen. 

 De Samsung Health app is de app die je gebruikt om data van je workouts in vast te leggen. Op die manier heb je alle data vanuit bijvoorbeeld Strava, Adidas Running en Nike Run Club overzichtelijk op een plek. Ook in het dagelijks leven is de Galaxy Watch4 Classic een toevoeging, doordat je via de Google Pay Wear app gemakkelijk je boodschappen kunt betalen met NFC-technologie (afhankelijk van je bank).

Wat is het beste gps horloge voor je kind?

KUUS. Smartwatch voor kinderen met GPS functie model W2

 Nieuwe 4G smartwatch

 Met het nieuwe model W2 introduceert KUUS. het eerste 4G horloge van het merk. De smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft verschillende slimme functionaliteiten. De hoofdfunctie is het veilig laten spelen van kinderen. Ouders weten altijd waar hun kind is, en met de ingebouwde telefoonfunctie kunnen kinderen hun ouders bellen en andersom.  Verschil 2G en 4G smartwatches

 De KUUS. W2 is gemaakt voor de veiligheid van kinderen. Door de GPS functie kunnen ouders de locatie van het kind zien. Veel andere horloges maken gebruik van 2G of zelfs het verouderde LBS, waardoor de locatie veel minder nauwkeurig is. GOS. Het  horloge maakt gebruik van een 4G-netwerk en een ingebouwde wifi-verbinding, waardoor het horloge zowel buiten als binnen een zeer nauwkeurige positie aangeeft. Je voelt je altijd  veilig  omdat je weet waar je kind is!

 

 Waterdicht IP67

 Het nieuwe W2 GPS-horloge voor kinderen is tot 30 minuten waterdicht tot een diepte van 1 meter. Geweldig voor zomerse dagen met een waterpistool! Dit horloge is ook een aanrader voor wintersport en sneeuw.

 KUS. Kinder smartwatch met belfunctie

 GOS. Het W2GPS horloge heeft een ingebouwde belfunctie. Zo kan uw kind u altijd bellen. De smartwatch van je kind wordt geleverd met een  simkaart (meegeleverd), zodat je je horloge niet hoeft te verbinden met je mobiele telefoon. Daarnaast kunt u uw kind bellen en berichten sturen. Het bericht kan een sms-bericht of een spraakbericht zijn. De klok trilt wanneer u een oproep of bericht ontvangt. Het bericht wordt weergegeven op het klokscherm.

 Smartwatch zonder games

 GOS. Er zijn geen games op de W2 Kids Smart Watch. Dit kinderhorloge is echt bedoelt als slim hulpmiddel met GPS tracker en communicatie smartwatch voor kinderen. Zorg ervoor dat uw kinderen niet afgeleid zijn in het verkeer, daarom heeft het KUUS W2 model geen spelletjes op het horloge. Veiliger buitenspelen zonder afleiding. 

 GPS horloge kind met alarmfuctie

 Aan de zijkant van het KUUS. GPS horloge zit een SOS knop. Door op deze knop te drukken kan uw kind u altijd bellen. Er zijn tot 3 SOSnummers in te stellen. Verder is er een telefoonboek waar u nog eens 10 nummers op kunt slaan zodat uw kind bijvoorbeeld ook opa, oma en vriendjes kan bellen.

De beste smartwatch voor volwassenen?

Wanneer je op zoek bent naar de beste smartwatch voor volwassenen is het een heel ander verhaal dan een smartwatch voor kids. Wij hebben daarom op Bestgekocht een uitgebreid artikel geschreven over de beste smartwatches voor volwassen.

https://bestgekocht.nl/smartwatch-kind/