Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Vier leuke activiteiten in Apeldoorn!

Kom jij uit de buurt van Apeldoorn en ben jij opzoek naar geschikte activiteiten voor verschillende gelegenheden? In deze blog bespreken we een aantal geschikte activiteiten voor een familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje en kinderfeestje. Per gelegenheid lees jij wat de perfecte inspiratie is voor een activiteit. Zo besparen wij jou een hoop moeite en denkwerk, die je beter aan iets anders kan besteden. 

 

Familiedag

Daag de rest van de familie uit en organiseer een puzzeltocht. Hiermee interesseer je vrijwel iedere generatie binnen jouw familie. Combineer de puzzeltocht met een etentje achteraf en je hebt gegarandeerd een geslaagde familiedag. Daarnaast is er veel de gelegenheid om even te babbelen met de rest van jouw familie. 

 

Bedrijfsuitje

Versterk de relatie onderling bij collega’s en organiseer een bubbelbal wedstrijd. Hiermee daag je elkaar uit en blijf je in beweging. Je kan een toernooi Bubble Football organiseren en meerdere teams maken, met alle werknemers. Op deze manier kan je er een hele activiteiten dag van maken. Tussendoor is er dan tijd om te praten en elkaar eventueel beter te leren kennen. 

 

Teamuitje

Heb jij zin in een beetje actie en een drankje met een hapje? Ga lekker bowlen met jouw sportteam! Daag elkaar uit en praat gezellig met elkaar. Op deze manier ben je lekker bezig, maar heb je ook het gevoel dat je in een café zit. 

 

Vrijgezellenfeestje

Wil jij verschillende locaties bereiken met een groep vrienden? Huur dan een aantal E-choppers en verken de buurt! Voor het gebruik van een E-chopper dien je een auto- of scooterrijbewijs te hebben. Hiermee kan je gemakkelijk jezelf verplaatsen van de ene naar de andere activiteit, tijdens een vrijgezellenfeest. Daarnaast kan je een ommetje door een bos maken, dankzij de brede banden van de E-chopper. Deze worden op jouw gewenste locatie geleverd door bubbelbal.nl, en je kan direct beginnen met verkennen. 

 

https://www.bubbelbal.nl/