Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Bestel een complete Cornhole set bij dé specialist

Cornhole is een snelgroeiende sport en het is een leuk spel om met je dierbaren of op feestjes te spelen. Als je dit spel gaat bestellen, wil je natuurlijk wel een spel van topkwaliteit ontvangen. Bij Wicked Wood Games bieden ze onderdelen en complete sets van dit spel aan tegen aantrekkelijke prijzen. De spellen zijn vochtbestendig en geschikt voor buiten, zodat je nog lang plezier beleeft aan dit gave spel. Je kunt daar borden bestellen, maar ook de zakjes en een draagtas. De complete sets worden altijd met draagtas geleverd, zodat je dit spel ook in het park of op het strand kunt spelen. Zo heb jij altijd een set bij de hand!

Cornhole: ontdek dit unieke spel met zakjes en een bord

Cornhole is een relatief eenvoudig spel. Je hebt een bord met één gat erin. Je verdeeld een groepje in teams en om de beurt gaan jullie de zakjes gooien. Als het zakje op het bord komt, is dit goed voor één punt en in het gat voor drie punten. Het doel is om op exact 21 punten uit te komen aan het eind. Het team met de meeste punten wint, tenzij ze dus niet op 21 punten uitkomen. Nadat alle zakjes zijn gegooid, worden de punten van het verliezende team van de punten van het winnende team afgetrokken. Als er dan 21 punten overblijven, heeft het team gewonnen. Anders gaat het team terug naar vijftien punten. Voor meer informatie over dit spel neem je contact met deze specialist op.

Bestel dit leuke spel nu gemakkelijk online

Wil je snel Cornhole gaan spelen? Bestel dit spel dan snel bij Wicked Wood Games. Ze verzenden je bestelling dezelfde dag nog als je voor 16:00 uur bestelt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over dit spel? Neem dan contact met deze webshop op. De medewerkers beantwoorden met plezier al je vragen.

https://wickedwoodgames.com/