Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Betrouwbare oplossing voor je bedrijf

Indien je een betrouwbare oplossing wilt voor de productieprocessen van je bedrijf, kun je voor een belt conveyor kiezen: een transportbandsysteem dat eenvoudig aan te passen is op de wensen en behoeftes van jouw bedrijf.

Het wordt in uiteenlopende industrieën gebruikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de logistieke sector en de voedselbranche. Diverse onderdelen zijn los verkrijgbaar.

Dit houdt in dat je allerlei systemen kunt bouwen die precies passen bij jouw bedrijf. Wanneer er een onderdeel defect is kun je eenvoudig een technicus ter plaatse laten zijn, dit kan binnen 24 uur. Deze vervangt het kapotte onderdeel eenvoudig. Op die manier staat het productieproces niet lang stil. 

Snelle levering dankzij modulair systeem

De belt conveyor is een modulair systeem. Dat betekent dat een supersnelle levering plaats kan vinden. Het systeem hoeft niet, hetgeen bij een maatwerksysteem wel het geval is, helemaal op maat gemaakt te worden aangezien het losse onderdelen betreft die eenvoudig bij elkaar gebracht kunnen worden tot het transportsysteem dat jij bestelt.

Je hoeft bovendien geen kosten voor een monteur te betalen want bij de belt conveyor wordt een handige gebruiksaanwijzing geleverd. Zo kun je hem zelf in elkaar zetten. Tevens is het handig diverse reserve-onderdelen te bestellen en op te slaan in je loods. Wanneer er een onderdeel defect raakt, kun je dit eenvoudig en snel vervangen, zonder dat het productieproces lang stil hoeft te liggen.

Flexibiliteit en snelheid

Diverse productieprocessen vragen om flexibiliteit en snelheid. Denk daarbij aan FMCG productieprocessen. Deze afkorting staat voor ‘fast moving consumer goods’, met andere woorden, producten voor de gewone consument.

 

Artikelen als tandpasta’s en zeep veranderen voortdurend: nieuwe verpakkingen, nieuwe geuren. Dat betekent ook dat de transportband vaak anders afgesteld moet worden bijvoorbeeld qua snelheid of hoogte. Omdat het een modulair systeem betreft met losse onderdelen gaat dit moeiteloos.

Indien je de productie wilt vergroten is het ook mogelijk een reservelijn toe te voegen aan je bestaande transportbandsysteem. Steeds opnieuw veranderende werkprocessen zijn dus geen probleem voor de belt conveyor!

 

https://www.fssolutions.nl/oplossingen/