Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Bierglas graveren voor Vaderdag

Ieder jaar is het weer lastig om iets te verzinnen voor je vader. Sokken heeft hij al genoeg, vorig jaar had hij al een borrelplank, hij heeft al meerdere bierpakketten gehad en een geurtje heeft hij net voor zijn verjaardag gekregen. Het is wel duidelijk waar vaders van houdt: lekker eten en drinken en het moet vooral praktisch zijn. Voor een unieke touch dit jaar voor Vaderdag, is het misschien een idee om een bierglas te laten graveren! Praktisch en heel persoonlijk. En aan te vullen met alsnog een mooi bierpakket en alle ingrediënten om een borrelplank samen te stellen.

Bierglas graveren met persoonlijke tekst

Een bierglas moet ten eerste lekker drinken, want anders blijft het in de kast staan. Daarnaast moet het ook een glas zijn dat je vader er graag bij pakt als hij een flesje van zijn favoriete biertje opent door bijvoorbeeld de uitstraling van het glas. Een bierglas is op te leuken met een gravure of bedrukking. Op een bierglas kun je de tekst kwijt die jij vindt passen bij je vader en bij Vaderdag. Maak het persoonlijk, maak het humoristisch, je kunt er de datum van Vaderdag 2020 in laten graveren, of standaard teksten als ‘the best dad ever’. Of misschien ben je wel heel creatief en handig met een Adobe pakket waar je je vader na kan tekenen en die laten drukken of graveren.

Bestel je bierglas voor Vaderdag online

Online een bierglas bestellen, laten graveren en bedrukken is hartstikke makkelijk. Online kun je namelijk je bierglas uitzoeken maar ook de te graveren of bedrukken tekst aanleveren en je kunt gelijk en voorbeeld zien van hoe het glas er uitziet met bedrukking. Wel zit er verschil in de kwaliteit die online aanbieders leveren. Personal Surprise is een partij die er alles aan doet om goede kwaliteit te leveren. Zo laseren ze bijvoorbeeld de gravure voor een langer behoud van het gegraveerde glas. Laat jij een bierglas graveren voor Vaderdag?

https://personalsurprise.nl/