Passion 4 Web
Image default
Banen en opleidingen

Boekhoudkundig medewerker

LR Health & Beauty uit Herentals zet zich al meer dan 35 jaar in voor het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten. Door actief te zijn in 29 landen / regio’s hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest succesvolle directe verkoopbedrijven in Europa. We zijn bijvoorbeeld een van de grootste fabrikanten van aloëproducten ter wereld. Dankzij onze innovatieve aanpak, de inzet van onze medewerkers en de nauwe samenwerking met actieve partners heeft de Benelux de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt.

Om onze ontwikkeling verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar enthousiaste (m / v) boekhoudkundige staf.

Functieomschrijving

U moet verschillende taken uitvoeren om de financieel verantwoordelijke partij te ondersteunen. Uw focus ligt op de algemene boekhoudkundige verwerking: bankafschriften invoeren, facturen invoeren, creditnota’s verwerken … Daarnaast ben je ook actief verantwoordelijk voor creditmanagement. Je moet ook nauw samenwerken met het Sociaal Secretariaat om verantwoordelijk te zijn voor het personeelsbeleid van onze 15 medewerkers. Kortom, een baan zit vol diversiteit en uitdagingen.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma en boekhoudkundige managementconcepten. Meerdere jaren relevante ervaring zullen u zeker ten goede komen. Je hebt sterke analytische vaardigheden, maar ook zeer nauwkeurig en sterk in management. Uw pragmatische en positieve instelling kan alles verklaren. Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig om betalingen effectief op te volgen. Praktische kennis van Frans en Engels is vereist. Je vertegenwoordigt medewerkersvraagstukken op basis van belangen en / of kennis van sociale wetgeving.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je wordt uiteindelijk een hands-on, hands-on team. Enerzijds is het nodig om werk en privé in balans te houden. Aan de andere kant kun je aan het einde van de maand extra geld verdienen. Dit alles, plus marktconforme compensatie op een spannende afdeling.

https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-bedrijfsbureau.html