Passion 4 Web
Image default
Vervoer en transport

Bootverhuur Sneek in coronatijd

COVID-19 houdt ons allemaal in de ban. Vakanties naar het buitenland worden afgeraden en daarom zoeken Nederlanders massaal naar vakantieplekken in eigen land. Maar waarom zou u op zoek zijn naar één plek als u op meerdere plekken in één vakantie kunt overnachten en bezoeken? Dat kunt u namelijk doen door een boot te huren. Geniet en relax op de Friese wateren door gebruik te maken van een bootverhuur in Sneek. Door hier bijvoorbeeld een motorboot of zeilboot te huren kunt u onbezorgd genieten van uw vaarvakantie in coronatijd. Altijd op anderhalve meter afstand, want op het water is nu eenmaal wel ruimte.

Regels

Uiteraard gelden er op de boot en op het water natuurlijk ook een aantal regels om de corona maatregelen. De belangrijkste zijn:

–        Gezinnen en stellen uit één huishouden mogen altijd op 1 boot

–        Voor stellen geldt nog dat er maximaal 2 stellen uit 2 huishoudens op een boot aanwezig mogen zijn, mits de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd

–        Het is mogelijk om met meerdere personen uit meerdere huishoudens op 1 boot aanwezig te zijn, maar hier moet dan wel 1,5 meter afstand kunnen worden gehouden.

Vaarroutes rond Sneek

Zelfs als het de eerste keer is dat je op zoek bent naar bootverhuur in Sneek, dan nog kun je naar de mooiste plekken van Friesland varen. Handig hiervoor is het gebruik maken van een van de bekende vaarroutes rond Sneek. Of eigenlijk vaarroutes door heel Friesland. Een aantal bekende routes zijn de Lits-Lauwersmeerroute, Middelseeroute en de Elfstedenroute. Zo hoeft u niet van te voren een hele route uit te stippelen!

Luxe bootverhuur in Sneek

In Sneek zijn er veel bootverhuurders aanwezig. Waar u hier vooral bij dient op te letten is of u een betrouwbare boot huurt. Wij raden altijd aan om bij een officiële bootverhuurder te huren. Zo bent u er zeker van dat u een betrouwbare boot huurt voor een goede prijs. Bootverhuur in Sneek is vaak mogelijk voor een motorboot of zeilboot. Neem online een kijkje door het grote aanbod dat in Sneek beschikbaar is en huur de boot die het beste past bij uw wensen.

https://www.bootverhuurhospes.nl/