Passion 4 Web
Image default
Winkelen

Cadeautje voor mijn nichtje: een baby armbandje

Toen ik laatst op kraamvisite ging bij mijn zus, nam ik natuurlijk een cadeautje mee voor mijn nichtje. Iets leuks uitzoeken was nog niet zo makkelijk. Maar ik had online wat leuke tips gezien en kwam uiteindelijk uit bij een baby armbandje van LOVY. Ze heeft een heel leuk Instagram account waar ze laat zien hoe ze haar sieraden maakt en verschillende modelletjes laten de armbandjes zien.

Origineel cadeautje

De reden dat ik voor een armband heb gekozen om aan mijn nichtje te geven, was omdat ik wist dat mijn zus al zoveel spullen had gekregen. Ze wist niet wat ze er allemaal mee aan moest. Sommige dingen leuk, andere dingen minder en vooral al die plek die het innam in haar babykamertje dat toch al niet zo groot is. En als tante vind ik het natuurlijk heel belangrijk dat ze een aandenken voor later heeft. Waarvan ze denkt “Dat zilveren armbandje het ik van mijn tante gehad”. 

Bestel je baby armbandje online bij LOVY

Je kan deze baby armbandjes alleen online bestellen. Heel makkelijk via de webshop geef je aan welk ontwerp je wil en welke maat. Daarbij kun je ze ook nog personaliseren met een zilveren naambedeltje of een geboortesteentje, zo leuk. Zo heb je echt een uniek sieraadje voor je baby dat niemand anders heeft. En hou op met me hoe leuk het allemaal is ingepakt. Je kan echt zien hoeveel tijd en liefde ze in die pakketjes stopt. Altijd extra leuk om bij kleinere webshops te bestellen in plaats van bij de grote jongens.

Grote verrassing

Mijn zus was zo blij verrast toen ze het sieradendoosje openmaakte. Dat had ze echt niet zien aankomen. Wij hebben zelf allebei nog een zilveren armbandje van onze babytijd, dus dat bracht wel weer herinneringen naar boven. Ze schoot zelfs even vol. Hopelijk kan mijn nichtje haar armband nog heel lang dragen. En met de schakeltjes van het verlengkettinkje groeit het ook nog een tijdje met haar pols mee. Superleuk geslaagd dus bij LOVY en ik heb nu al iets op het oog voor mijn volgende bestelling daar.

Nog meer sieraden

Het is namelijk superleuk om een bijpassende armband voor mijn zus te laten maken. Bijvoorbeeld voor haar verjaardag, moederdag of zussendag. Dan hebben zij en haar dochter een matching setje, hoe leuk is dat? LOVY heeft dus ook een ruime collectie mama armbanden en kettingen, waar je bijvoorbeeld de namen van je kinderen op kan laten zetten. En had ik al verteld dat alles door en door zilver is? Het is dus echt een cadeau voor de lange termijn en ze kunnen het gewoon in bad en onder de douche aan houden. Tip van mij, ik ben in ieder geval verkocht. En aan mijn nichtje te zien was ze ook superblij met haar mini armbandje.

 

https://lovysieraden.nl