Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak van Diamond Painting jouw creatieve hobby

Diamond Painting is één van de populairste vrijetijdsbestedingen van het land. De kans is daarom groot dat jij deze creatieve hobby af en toe al uitvoert. JobaStores voorziet jou graag in complete pakketten vol kleurrijke, glanzende steentjes, die jij vervolgens ontspannen plakt op het ontwerp. En dit koop je bij deze webwinkel allemaal voor een zeer scherpe prijs. Hierdoor koop jij misschien wel meerdere Diamond Paintings tegelijkertijd voor jezelf of familieleden en vrienden. Spreek gezellig met elkaar af, zodat jullie heerlijk met elkaar een middag of avond besteden aan het plakken van de mooie steentjes op canvas.

In dit ruime aanbod kies je uit vele verschillende soorten Diamond Painting

JobaStores heeft de grootste voorraad van Nederland én België als het over deze creatieve hobby gaat. Bovendien heeft de online winkel de productie in eigen beheer, waardoor zij ook uit eigen voorraad leveren. Hierdoor verzekeren zij jou van de beste kwaliteit. In deze webshop staat elke Diamond Painting in een bepaalde categorie. Zo is het voor jou heel duidelijk én overzichtelijk in welke thema’s jij jouw vrijetijdsbesteding kunt kopen. Er zijn onder andere Diamond Paintings van feestdagen, dikke dames, bloemen en als meerluik. Ga je liever aan de slag met een persoonlijk, creatief project? Kies dan voor de Custom Diamond Painting en upload een eigen afbeelding of foto.

Bestel de Diamond Paintings naar keuze en ga ontspannen aan de slag

Plaats je de bestelling in de webshop op een doordeweekse dag vóór 23:00 uur en op zondag vóór 18:00, dan verzendt het bedrijf de aankoop dezelfde dag nog. Zo ben jij binnen de kortste keren bezig met deze populaire hobby. Wanneer je als klant in Nederland voor minstens € 75,-, en in België voor minimaal € 100,-, bestelt, profiteer je van kosteloze verzending. Indien je vragen hebt, neem je contact op met de vriendelijke klantenservice van deze onderneming. Zij helpen jou met genoegen verder.