Passion 4 Web
Image default
Dieren

Uw grote of kleine hond brengt u naar dit hondenpension tijdens uw vakantie

Wilt u graag op vakantie, bent u bezig met een verbouwing of heeft u een andere verplichting waar u uw hond niet mee naartoe kunt nemen en zoekt u een geschikt hondenpension in Noord-Holland? Bij het hondenpension voor vakantie in Putten, genaamd Veldhoef, brengt u uw hond met een gerust hart om te logeren; of dit nu een grote of een kleine hond is. Het enige vereiste is dat uw hond een sociaal karakter heeft en gemakkelijk speelt met andere honden. Omdat ze bij dit hondenpension grote buitenrennen hebben waar de honden met elkaar kunnen spelen en rennen is het belangrijk dat uw hond met andere honden overweg kan. Dit kleinschalige, luxe en persoonlijke hondenpension in Putten is er voor u en uw hond.

De dagindeling in het hondenpension

Wanneer u besluit om uw hond tijdens uw vakantie onder te brengen bij dit hondenpension in Putten, weet u precies waar uw hond mee bezig is. Er is namelijk een erg overzichtelijke dagindeling beschikbaar op de website van Veldhoef. Hier ziet u precies wat uw hond aan het doen is op welk tijdstip. Zo worden de honden om half acht ‘s ochtends naar buiten gebracht om te spelen en te rennen en krijgen ze om negen uur ontbijt. Verder leest u hier wanneer de honden rust krijgen, wanneer de verblijven schoongemaakt worden en meer. Natuurlijk wordt er bij erg warm of koud weer rekening gehouden met de temperatuur en wordt het schema hierop aangepast. Heeft u een hond met gevoelige darmen of andere klachten? Geef dit dan direct bij binnenkomst aan bij het hondenpension, zij houden hier dan uiteraard rekening mee.

Neem contact op met dit pension voor de mogelijkheden

Wilt u graag uw hond naar dit hondenpension in Putten brengen omdat u op vakantie gaat? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een kennismaking inplannen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer.

https://veldhoef.nl/