Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Caravan occasions van leidende merken nabij Zuid-Holland

Wanneer u op zoek bent naar caravan occasions van toonaangevende merken, gaat u naar Caravancentrum Waterland, niet ver van Zuid-Holland. Dit bedrijf is vanuit huis begonnen met de verkoop van caravans van Nederlandse bodem en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste caravanbedrijven van Noord-Holland. Door de enorme groei is deze specialist dan ook al tweemaal verhuisd. Het begon in 1978 allemaal met de verkoop van Bergland caravans. In 1980 is dit bedrijf dealer geworden van Hobby caravans en in 1999 is hier ook een dealerschap van Fendt caravans aan toegevoegd.

Een voortent als verlengstuk van uw caravan

Heeft u een van de caravan occasions nabij Zuid-Holland op het oog? Dan maakt u deze helemaal af door hier een passende voortent bij te kopen. Zodra u een fijne campingplaats heeft gevonden voor uw caravan in uw favoriete vakantieland, maakt u de voortent vast aan uw caravan. Hierdoor wordt de tent een verlengstuk van uw caravan en heeft u extra ruimte om overdekt even helemaal tot rust te komen. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een tent bij zit die geheel aansluit bij uw caravan. U kiest tussen nieuwe modellen zoals Isabella en Dorema, maar ook zijn er diverse gebruikte voortenten beschikbaar. De keuze is aan u!

Vind de ideale caravan voor u

U bekijkt het gehele aanbod aan caravan occasions bij Caravancentrum Waterland in de buurt van Zuid-Holland. Heeft u geen tijd om langs te gaan? Ook dit is geen probleem. Alle occasions zijn namelijk ook eenvoudig online te bekijken op de website van deze specialist. Door gebruik te maken van handige filters, vindt u al in een paar muisklikken de ideale caravan voor u. Selecteer onder andere op merk, bouwjaar en aantal slaapplaatsen en er verschijnt een overzicht van caravan occasions dat bij uw wensen aansluit. Waar wacht u nog op?

https://www.caravancentrumwaterland.nl/