Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De beste OK-meubels voor de beste zorg

De zorg in Nederland staat goed bekend. We denken dan meteen aan ziekenhuizen, hun personeel, aan huisartsen en specialisten en aan de OK. Maar waar zouden zij allen zijn zonder de juiste apparatuur en goed operatiekamer meubilair? Wij weten het antwoord.

Vertrouwen in de zorg

Als wij dus naar onze huisarts gaan, een afspraak hebben in een polikliniek, worden opgeroepen voor een operatie of op een zondagmiddag snel naar de Eerste Hulp rijden, dan hebben we vertrouwen. We weten hoe goed de zorg in Nederland is geregeld, en over medische stoelen en operatiekamer meubilair denken we niet eens na, laat staan over warmtemanagement. Maar de dokter, de verpleger, de specialist, de operatieassistent en de ziekenhuisdirecteur weten dat alles staat of valt met de juiste apparatuur.

Slim ontworpen en uitvoerig getest

Natuurlijk wordt er bij het ontwerpen van bijvoorbeeld medische stoelen goed nagedacht over het ontwerp. Ze moeten functioneel zijn voor de behandelaar én voor de patiënt. Maar hoe goed een ontwerp ook lijkt, in de praktijk blijkt pas echt hoe goed een product is. Daarom worden alle medische producten, dus ook operatiekamer meubilair, zeer uitvoerig getest.

Niet knus, wel behaaglijk

Een operatiekamer zal nooit knus worden, alles draait om functionaliteit. Maar temperatuur is wel een belangrijke factor. Daarom wordt er doorlopend gekeken naar goede patiëntverwarmingssystemen. Of het nu gaat over een matras of OK-stoel: het gaat om kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en de juiste temperatuur. Warmtelampen kunnen hier ook een rol in spelen. Dit alles valt onder de overkoepelende term warmtemanagement.

Tevreden patiënten

Tegenwoordig gaat het ook bij ziekenhuizen om scoren, in de zin van hoog scoren in de jaarlijkse ziekenhuis Top 100. Hoe beter medisch personeel zijn werk kan doen, hoe hoger de kans op een goede beoordeling. Zowel goede kwaliteit medische stoelen als een uitstekend beheerst warmtemanagement dragen hier aan bij.

https://vab.nl/

Gerelateerde artikelen

Cool hippie busje huren

Aramax Power

Audiovisuele apparatuur: hoe en wat?